Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tito dva muži unesli 17letou Němku! Zabili ji kvůli vlastní neschopnosti

Autor: ČTK, lm - 
20. srpna 2015
18:47

To jsou oni! Tito dva muži unesli a uškrtili 17letou nevinnou Anneli. Anneli byla pohřešovaná od minulého čtvrtku, kdy zmizela při venčení psa. Únosci si nejdříve řekli o výkupné, ale pak mladou dívku kvůli své neschopnosti zavraždili.

Německem otřásl únos a vražda 17leté dcery podnikatele. Jeden z dvojice podezřelých pachatelů žádal jejího otce prostřednictvím telefonu o výkupné ve výši 1,2 milionu eur (zhruba 32,5 milionu korun). Přitom se podle policie snažil předstírat český přízvuk a tvrdil, že dívka je v České republice.

Anneli byla unesena muži v šedém BMW minulý čtvrtek večer nedaleko polabské Míšně, když jela na kole vyvenčit psa. Pro rodiče a přátele tak začalo čtyřdenní utrpení z nejistoty.

Ještě v den únosu volali pachatelé otci dívky z jejího mobilního telefonu a požadovali výkupné. Muž v telefonu se podle zjištění policie snažil mluvit pozměněným hlasem tím, že si držel nos, a zároveň se snažil předstírat český přízvuk. Tvrdil, že Anneli už je v Česku. Do poledne druhého dne mělo být vyplaceno výkupné. Bankovním převodem, jak únosci žádali, to však vzhledem k výši sumy podle otce dívky nebylo možné.

Policie přišla pachatelům na stopu o víkendu díky analýze signálu z mobilního telefonu. Příslušný expert dále potvrdil, že volajícím je Němec s pravděpodobně švábským dialektem.

Stopy DNA na kole Anneli později ukázaly, že jde o 39letého nezaměstnaného kuchaře Markuse B., který byl už dříve vyšetřován kvůli žhářství a sexuálním deliktům. Policie muže lokalizovala v Bavorsku. V Drážďanech zatkla i druhého podezřelého, 62letého Norberta K., který prozradil, že tělo dívky je ukryto v jámě na jednom saském statku.

Unesená pravděpodobně byla už po několika hodinách zardoušena opaskem. Zemřít pravděpodobně musela i kvůli diletantství pachatelů. Nebyli totiž maskovaní a uvědomili si, že by je dívka mohla znovu poznat. Dívku poté vysvlékli a pohřbili v mělkém hrobě na pozemku opuštěného hospodářského stavení. Její věci spálili.

Únosci si podle vyšetřovatelů oběť nevyhlídli náhodou. Nejméně jeden z nich ji znal od vidění, a navíc si o ní zjistili informace na Facebooku.

janina7777 ( 20. srpna 2015 23:04 )

 Chudák holka strašné *** ti únosci

Zobrazit celou diskusi