Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mandela se otáčí v hrobě! Jeho vnuk se zpovídá ze znásilnění 15leté dívky

Autor: lm - 
20. srpna 2015
23:32

Kdyby tohle viděl Nelson Mandela (†95)... Vnuk bývalého jihoafrického prezidenta stanul před soudem. Mbuso Mandela (24) se bude zpovídat ze znásilnění teprve patnáctileté dívky.

Útok se podle informací jihoafrického deníku The Daily Sun odehrál za bílého dne v nejmenované restauraci v Johannesburgu. Napadená dívka uvedla, že šla na toaletu, když ji Mbuso popadl a zatáhl do kabinky, kde ji znásilnil.

Olej do ohně přilila i Winnie Madikizela-Mandela, první manželka Nelsona Mandely. Ta totiž do domu dívky poslala svého bodyguarda, který se vydával za policistu. „Otci (dívky) řekl, že nevidí žádný důvod k zatčení, ale když po něm otec chtěl vidět odznak, žádný neměl. Přišlo se na to, že ho poslala Winnie,“ řekl deníku mluvčí poškozené rodiny.

Winnie Madikizela-Mandela údajně slíbila, že vnuka předá policistům, ale neučinila tak. „Myslí si, že s jejich slavným příjmením jim všechno projde,“ dodal. Mbuso bude do konce soudu ve vazbě.

Další Mandelův vnuk Mandla odešel letos od soudu s podmínkou. Byl uznán vinným z toho, že před dvěma lety se rozzuřil za volantem, napadl 40letého motoristu a způsobil mu tak těžkou újmu na zdraví.

Jihoafrický bojovník proti apartheidu a první černošský prezident Jihoafrické republiky Nelson Mandela zemřel 5. prosince 2013.

dietr ( 21. srpna 2015 07:38 )

Děda byl kanibal tak co chceš po vnoučkovi

Zobrazit celou diskusi