Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejhorší matka na světě? Strčila syna s Downem do pračky a fotku dala na internet

Autor: lm - 
18. srpna 2015
20:59

Tahle matka z Velké Británie si vysloužila titul nejhorší rodičky. Courtney Stewart (21) na sociální síti sdílela jen těžko pochopitelný snímek. Pochlubila se totiž, že svého syna s Downovým syndromem strčila do pračky!

Mladá maminka sdílela na Facebooku fotku, nad kterou zůstává rozum stát. Svého dvouletého syna Caleba, který trpí Downovým syndromem, strčila do pračky a vesele si to fotila. Na sociální síti snímek doplnila titulkem „nejnenáviděnější matka na světě“ a měla pravdu! Snímek totiž zveřejnila britská média a proti matce se zvedla vlna odporu.

Po internetových útocích jí přišli lidé spílat i k jejímu domu. Mladá maminka se ale brání tím, že její syn je pračkami přímo posedlý. Prý si do ní vlezl úplně sám a v době pořízení snímku byla pračka vypojená a chlapci tak nehrozilo žádné nebezpečí.

Courtney si teď sype popel na hlavu. Po zveřejnění snímku se totiž kromě opovržení veřejnosti musela potýkat i s návštěvou policie a sociálky. „Cítím, že bych se měla omluvit, pokud si to tak lidé přejí. Nechtěla jsem Calebovi ublížit,“ kaje se matka, která přiznala, že se už poučila, že ne každý snímek patří na internet. Svého syna prý velmi miluje a snaží se, aby měl normální život a byl šťastný.

Zobrazit celou diskusi