Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šéf Islámského státu al-Bagdádí: Brutálně znásilňoval Američanku!

Autor: mb - 
15. srpna 2015
17:27

Abú Bakr al-Bagdádí (44), vůdce fanatiků z Islámského státu, si udělal z americké zajatkyně Kayly Mueller (†26) sexuální otrokyni, kterou dle libosti znásilňoval. Američanka zahynula letos za nejasných okolností.

„Řekli nám, že se s ní al-Bagdádí oženil, a všichni víme, co to znamená,“ říká trpce otec Kayly, která do Sýrie odjela pomáhat jako humanitární pracovnice. „Kayla si toho muže rozhodně nevzala. Zneužíval ji a ona hrozně trpěla,“ říká máma Kayly Marsha Mueller.

Hodina černovouse

Kayla se údajně děsila chvíle, kdy si ji opět vyžádá zarostlý vůdce islamistů al-Bagdádí. „Mnohokrát jsem ho viděla, přicházel často. Vždy si vzal Kaylu do pokoje. Ta se pak vrátila otřesená a plakala,“ vzpomíná teprve 14letá sexuální otrokyně z řad jezídů, které se podařilo uprchnout.

Obětovala se pro druhé

14leté dívce se podařilo se svou sestrou utéci ze spárů šílenců Islámského státu a na Kaylu vzpomíná jen v dobrém: „Nabídli jsme jí, aby utekla s námi, ale ona odmítla. Přítomnost cizinky by vzbudila podezření. Obětovala se pro nás,“ říká dívka.

Znásilňování na denním pořádku

Islámský stát má propracovaný systém, ve kterém je možno koupit sexuální otrokyně. Vše ospravedlňují islámem. Džihádisté drží v zajetí tisíce otrokyň a neštítí se znásilňovat i děti. „Říkala jsem mu, že to hrozně bolí. Prosila… Ale on mi řekl, že podle islámu má právo znásilňovat nevěřící. Říkal mi, že se tak přibližuje Alláhovi. Před a po se vždy modlil,“ prozradila teprve 12letá dívka, které se podařilo s dalšími dvaceti ženami uprchnout.

Kayla Mueller

Kayla Mueller pocházela z Arizony. Do Sýrie přijela v roce 2012, ale o rok později, když vycházela z nemocnice, byla unesena Islámským státem. V únoru 2015 údajně zahynula při leteckém útoku Jordánců na pozice Islámského státu. To ovšem popírají USA a tvrdí, že byla zabita islámskými militanty.

Rumprecht ( 17. srpna 2015 10:11 )

Pisálci Blesku jsou lidský odpad.

zauber ( 16. srpna 2015 06:40 )

Co je to proti tomu, že USA doku-rvily celý svět a Evropu nejvíc.

ornellatlustoprdka ( 15. srpna 2015 22:42 )

Američanka znásilňovaná přítelem Ameriky: youtube.com/watch?v=v0paLxAv49c V čem je problém???

eliska963852 ( 15. srpna 2015 21:50 )

Ty jsi prostě úchylná, estébácká špína.

nbvcx007 ( 15. srpna 2015 21:45 )

 Kobyla1: no tak tahle individua znasilnuji i tim zpusobem, ze do vsech moznych otvoru strkaji zbrane, noze atd. a zensky u toho mlati. Vyzivaji se v utrpeni otrokyn. Neni znasilneni jako znasilneni a obavam se, ze lze rozdelovat na brutalni a mene brutalni.

Zobrazit celou diskusi