Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Korán nám říká, abychom znásilňovali ženy! Islamisté si nechutná zvěrstva omlouvají náboženstvím

Autor: lm - 
14. srpna 2015
10:54

Znásilňujeme ženy jiného vyznání, protože nám to říká Korán! Přesně takto si omlouvají islamisté nechutná zvěrstva, která páchají na jezídských dívkách. Některým z nich přitom není ani 15 let!

Znásilňování často nezletilých dívek patří mezi jedno z hlavních zvěrstev, kterých se fanatici z Islámského státu dopouštějí. Nejčastěji patří mezi jejich oběti jezídky. Za poslední rok islamisté unesli asi pět tisíc žen a dívek tohoto vyznání. Mnoho z nich slouží jako sexuální otrokyně.

Děsivé svědectví o chování islamistů k ženám přinesla teprve dvanáctiletá jezídka, které se podařilo utéct po 11 měsících v zajetí. „Prosila jsem ho, aby přestal, že mě to bolí. On mi ale řekl, že mu islám dovoluje mě znásilnit, protože jsem nevěřící. Řekl, že tím, že mě zneužije, bude blíže k Bohu,“ popsala deníku New York Times vyděšená dívka.

Potvrzuje to i další dívka, která ze spárů Islámského státu utekla po devíti měsících otroctví. „Kdykoliv ke mně přišel, začal se modlit. Říkal, že tím, že mě znásilňuje, se modlí ke svému Bohu,“ vylíčila. „Je to povolené. Je to halal,“řekl prý dívce.

Islamisté jezídky používají, aby nalákali další bojovníky. Náboženství muslimům totiž zakazuje, aby randili a měli nezávazný sex. To se ale podle jejich zvrácené logiky na ženy jiného vyznání nevztahuje.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

crush ( 2. října 2015 09:35 )

 Myslím, že väčšina tých fanatikov je absolútne nevzdelaná a Korán nikdy nečítali! Ďaleko viac ma však šokuje skutočnosť, že sa k ním pridávajú často vysokoškolsky vzdelaní mladí ľudia z Anglicka, Francúzska, Nemecka atd. To je veľmi nebezpečný fakt pre celú Európu!!!

mandat ( 15. srpna 2015 21:17 )

Kdo tohle siri,tak Koran necetl.Vetsinou jsou mezi nima negramoti a nechaji se ovladat,jak ovce.Samozrejme, ze tohle se jim libi, znasilnovat a ponizovat,to jim dava asi silu tem zakomplexovanym muslimum. A ty ted ovladaji Evrpu,mame se na co tesit.Budou padat hlavy.

miroslav ( 15. srpna 2015 00:43 )

?????

anka ( 14. srpna 2015 14:19 )

zakladni problem je v tom, ze si kazdy nouma muze vylozit koran po svem a ze dne na den se muze stat imanem a nabalovat na sebe dalsi....

moiaza ( 14. srpna 2015 13:01 )

 Islám má korán, my máme vládu. A ta naše nám také říká. "Kraďte, drancujte, podvádějte." Ovšem "v malém" nikoliv. Když chcete loupit beztretně, tak pouze ve "velkém". Třeba příklad Sáša.

Zobrazit celou diskusi