Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hasič zachránil 9letou dívku z plamenů, pak ji znásilnil

Autor: rc - 
11. srpna 2015
21:02

Dvacet let dívka tajila, že ji v devíti letech znásilnili. Bála se, že by se něco mohlo stát její matce. V roce 1994 ji znásilnil hasič John McGinn (56), který ji a její maminku zachránil před požárem, který vypukl u nich doma. Když její matku odvezli do nemocnice, muž ji znásilnil a pak vyhrožoval smrtí její matky. Teď konečně za svůj čin bude pykat.

Když v Bellshillu v lednu roku 1994 vypukl požár, okamžitě se tam rozjeli hasiči. Mezi nimi byl i John McGinn (56). Ten z hořícího domu zachránil malou holčičku s její maminkou.

Žena však byla převezena do nemocnice kvůli vdechnutí nebezpečného množství kouře a malé devítileté děvčátko zůstalo doma s babičkou. Odvážný bojovník s ohněm se za ní šel podívat, aby věděl, jak se jí daří.

McGinn s malou holčičkou začal hrát hru, které říkal „Zámecký král“. Pak jí dal ruku na pusu a znásilnil ji.

„Říkala jsem mu, ať přestane. On řekl, že jestliže to někomu řeknu, zabije mou matku,“ vypráví hrůzný zážitek nyní třicetiletá dívka.

Trvalo dvacet let, než se oběť odvážila oznámit otřesný čin na policii.

Když si však ochránci zákona zavolali hasiče k výslechu, řekl: „Raději bych si prostřelil hlavu, než byl pedofilem. Oběšení je pro pedofila až moc hezká smrt.“

Vše, co dívka vypověděla, popřel a popsal ji velmi nehezkými slovy.

Jenže kolem zasloužilého hasiče se omotává smyčka. Muž, který třicet let sloužil lidu, neznásilnil pouze jednu dívku.

Hasič je obviněný ze šesti znásilnění. Brání se však tím, že dívky zatoužily po jeho hasičském důchodu a zkoušely ho vydírat. Když však neuspěly, rozhodly se, že se mu pomstí, a tak ho obvinily ze znásilnění.

U soudu ale vypovídala i McGinnova bývalá partnerka, která s ním začala chodit v pubertě. Hasič se prý po dobu jejich vztahu choval značně majetnicky a diktoval jí, co si má a nemá obléct na sebe. Několikrát ji dokonce znásilnil. Jednou, když ji přivázal k posteli a znásilnil, popadla v zoufalství nůž a chtěla mu ho bodnout do srdce. 

„Bývala bych mu ten nůž bodla přímo do srdce, kdybych ho byla chytila, ale on utekl,“ vypověděla žena u soudu.

Před soudem promluvila i dívka, kterou jako mladou znásilnil a pak uplácel sladkostmi.

Verdikt soudu v Glasgow zněl jasně. „Byl jste shledán vinným z monstrózního katalogu fyzického a sexuálního zneužívání ženy a dvou mladých dětí,“ řekl soudce.

„Neexistuje žádné vysvětlení, které by mohlo omluvit to, z čeho vás porota shledala vinným. Trest bude nevyhnutelně odnětí svobody,“ řekl soudce Lord Bonomy.

havran2 ( 12. srpna 2015 06:33 )

UŘÍZNOUT ŠULINA !!!

rada42 ( 12. srpna 2015 06:26 )

Kdokoli - kohokoli muže obvinit z čehokoli...prachy jsou prachy...

mak ( 12. srpna 2015 03:31 )

 "třicetiletá dívka" ????

egyptanka ( 12. srpna 2015 00:38 )

Holt něco za něco aneb podle hesla - z čeho nic nemám nedělám.

mandat ( 11. srpna 2015 22:46 )

To snad ani neni mozny, to by ji musel roztrhat.

Zobrazit celou diskusi