Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí rodiče z Polska: Týdenního Alánka nabízeli na internetu za 20 tisíc

Autor: rc - 
8. srpna 2015
17:17

Do tíživé finanční situace se dostali rodiče dvou dětí v Polsku. Nedostatek financí je přiměl k nejhoršímu činu, který se v silně katolickém Polsku může stát. Rozhodli se na internetu prodat svého synka Alánka.

Agnieszka O. (18) a Dawid T. (24) byli nezaměstnaní a vychovávali spolu jedno dítě. Nedávno se však jejich tříčlenná rodina rozrostla a rodičům se narodil synek, kterého pojmenovali Alánek. 

Rodiče se však dlouhou dobu potýkají s finanční krizí a dvě děti by už nestačili uživit. Na malém Alánkovi se tedy rozhodli vydělat.

Na internet umístili inzerát, v němž nabízeli svého týdenního synáčka za 20 tisíc korun! Už se jim podařilo najít zájemkyni (30), když zasáhla policie a oba rodiče zatkla. Ze svého činu se budou zpovídat před soudem.

dumik ( 8. srpna 2015 19:09 )

možná, ale možná také, že by byl prodán dál na orgány nebo síti pedofilů.... bez řádné kontroly je to nebezpečí moc veliké

mak ( 8. srpna 2015 18:14 )

Plesku, za zas žvatláš? Jaký "Nedostatek financí je přiměl k nejhoršímu činu, který se v silně katolickém Polsku může stát." Nejhorší by bylo, kdyby mu ublížili a zavraždili ho.

Zobrazit celou diskusi