Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Noc v kryptě: Uložte se do rakve pro dva!

Autor: shp - 
3. srpna 2015
13:33

Na první pohled vypadá hotel v americkém Maine jako decentní, historická budova, která nabízí ubytování především těm, kterým učarovala místní minulost a reálie. Ve skutečnosti je to ale místo, které se zavděčí i milovníkům hororů. Můžete tu totiž strávit noc v kryptě, kde je ke spánku k dispozici dokonce rakev. A to rovnou pro dva. Jaká to romantika.

Hrobka v hotelu byla otevřena na začátku srpna. 102 let v ní ležely ostatky kněze Thomase Wallace. Ty byly v roce 2009 přesunuty na blízký hřbitov, takže se majitel Andrew Knight rozhodl, že morbidně vyhlížející kryptu využije pro komerční účely.

Rozhodl se z ní udělat hotelový pokoj. Sice nelze považovat za plnohodnotné zařízení, protože v něm není toaleta, ale strávit v něm noc je zajímavé. Především proto, že v kryptě naleznete rakev z borovice pro dva.

„Obývák“ je pak vybaven moderní televizí a výběrem šedesáti klasických hororů, které si můžete pustit v případě, že byste z dané lokace byli málo vyděšení. Pobyt v kryptě však není nic levného.

Jeden den vyjde v přepočtu na 7250 Kč. Do rakve se sice můžete uložit, ale spát v ní je zakázáno. Pořídit si tak v hotelu musíte i normální pokoj za 3500 korun. Ale pokud se chcete bát…

Zobrazit celou diskusi