Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pilot se zřítil při letecké show a zemřel. Před zraky nového moderátora Top Gearu

Autor: simao - 
2. srpna 2015
05:22

Pilot Kevin Whyman vyrazil na oblohu při letecké show, která měla zpestřit akci plnou nadupaných kár. Přehlídky aut se dole na zemi v tu chvíli účastnil i nový moderátor Top Gearu Chris Evans. Ten pak v emotivním rozhovoru po pádu akrobatického letadla potvrdil, že pilot nehodu nepřežil.

Akce CarFest North 2015 v britském Cheshiru skončila tragicky pro 35letého pilota Kevina Whymana, bývalého člena RAF (Royal Air Force), kde létal s tryskáčem. Proč se jeho akrobatické letadlo poroučelo k zemi, není zatím jisté.

Šlo každopádně o okamžiky jako z hororu, když dav lidí bezmocně přihlížel tomu, jak se letoun řítí k zemi do nedalekého lesa. Nedlouho poté se na obloze objevil hustý dým, který nevěštil nic dobrého.

Moderátor a zakladatel celé akce Evans, který se po Jeremy Clarksonovi a jeho bandě ujal uvádění pořadu Top Gear, po incidentu předstoupil před novináře a viditelně značně emocionálně zasažený potvrdil, že pilot nepřežil.

Doma na něj přitom čekala manželka a malá dcera. "Naše soustrast míří k rodině, která již byla informována. Akce bude pokračovat na doporučení tří leteckých úřadů, které jsme nyní přizvali do vyšetřování, co se přihodilo," poznamenal Evans.

maruch ( 2. srpna 2015 10:59 )

Chris Evans je hnůj.

y1xcvbnm ( 2. srpna 2015 09:17 )

přetržený provázek nenavážeš bez uzlíku

danoch ( 2. srpna 2015 09:08 )

Tenhle zrzavej kry.pl pošle Top Gear do kopru.Nesympatickej,nudnej idi.ot nemůže nikdy nahradit původní trojci!

honza54.. ( 2. srpna 2015 07:55 )

dělal machra a nabil si držku

Zobrazit celou diskusi