Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Donald Trump kdysi „znásilnil“ Ivanu: Právník miliardáře nyní sprostě vyhrožuje novináři!

Autor: mb - 
28. července 2015
17:11

Miliardáře a kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa (69) rozčílil novinář Tim Mak, který ve svém článku připomněl dávné „znásilnění“, kterého se měl Trump dopustit na své vlastní ženě, rodačce ze Zlína, Ivaně Trump (66). Na „drzého“ novináře proto poslal svého právníka, který se na žurnalistu obořil slovníkem, za který by se styděl i dlaždič.

„Ujišťuji tě, že se jednou potkáme v soudní síni a připravím tě o každý halíř, který máš a ještě vyděláš. Taky si podám tvůj Daily Beast (médium pro které novinář pracuje, pozn. red.) a všechny, které znáš. Takže tě varuju – moc se do toho ne*er, protože co ti udělám, bude zku*veně hnusný. Rozuměls?! Jestli si dovolíš napsat článek, ve kterém je zmíněn pan Trump, a dáš to do spojitosti se znásilněním… zničím ti život!“ snažil se novináře zastrašit právník Michale Cohen.

Brutální znásilnění

A co tak boháče rozčílilo, že na novináře poslal svého právníka? Jde o to, že žurnalista připomněl znásilnění, kterého se měl Donald Trump dopustit před rozvodem. Tehdy prý Ivanu (roz. Zelníčkovou) dost brutálním způsobem zneužil kvůli tomu, že mu doporučila špatného doktora.

Donald Trump chtěl zabránit vznikající pleši, ale když se operace nepodařila, měl se „mstít“ na své vlastní ženě! „Tvůj zas*raný doktor mě zničil!“ zařval tehdy a vrhl se na Ivanu. Té měl zkroutit ruce a začal jí vyškubávat vlasy z hlavy.

Následně jí prý roztrhal šaty a poprvé po 16 měsících s ní měl sexuální styk, který Ivana ale nechtěla. Po útoku Ivana utekla do koupelny, kde se zamkla a probrečela celou noc. K jejímu zděšení ráno na ni čekal Donald Trump, a když se Ivana podívala na chomáče svých vytrhaných vlasů, manžel jen jízlivě poznamenal: „Tak co, bolí to?“ Tak to aspoň popsal ve své knize o miliardáři Trumpovi spisovatel Harry Hurt III.

Trump a zločinnost

Ať to bylo jakkoliv, samotná Ivana pak prohlásila, že nešlo o znásilnění v právním slova smyslu, ale že se cítila „zneužita“. Pár se v roce 1992 rozvedl, ale připomenutí staré kauzy se Trumpovi nyní vůbec nehodí.

Ve své předvolební kampani totiž označil Mexičany za sexuální delikventy. „Mexiko sem posílá lidi, kteří nám přinášejí obrovské problémy. Obchodují s drogami, zvyšují zločinnost a znásilňují,“ rozohnil se nedávno Donald Trump. Za svá slova sklidil zdrcující kritiku, ale nynější připomenutí „zapomenutého znásilnění“ může jeho kandidatuře na prezidenta uškodit daleko více.

pozorovatel2013 ( 31. července 2015 11:40 )

jo to by chtělo, jenže Babiš se opravdu nepodělá a hlavně, když se mu něco nebude líbit tak pošle na dotyčného svoje lidi a bude dělat že o ničem neví.

pozorovatel2013 ( 31. července 2015 11:36 )

a tento nesympatický muž, který nemá úctu k ženě, jenž mu porodila skvělé děti, chce být americkým prezidentem jo? no to se snad posr.al ne? no tak Američané si opravdu pomohou hahaha

chyba.tretiho.uctu ( 29. července 2015 06:20 )

atomový pumy se na Afriku musej hodit, ale černoch k tomu rozkaz nedá, to je logika

zdrclamrdka ( 29. července 2015 06:10 )

tvoje vikurvený děti

zdrclamrdka ( 29. července 2015 06:06 )

já si mislim, že tenkrát tvoje zkur vená máma měla spolknout mr dku tvýmu blbýmu fotrovi aby ses nenarodil, zkrátka neměla si nechat nastříkat tu jeho shnilou mr dku do břicha abys nevznik, hňupe

Zobrazit celou diskusi