Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Blonďatý andílek ze Slovenska: Kristínka zemřela v rozpáleném autě, protože na ni otec zapomněl!

Autor: simao - 
23. července 2015
20:03

Nechal ráno svou dceru v autosedačce, zapomněl ji prý odvézt do jeslí. Kristínka (†2) ve vedru zemřela, v černém voze byla několik hodin. Jozef K. (56) si na ni vzpomněl až ve tři odpoledne. Bylo pozdě. Když otec doběhl k autu, začal křičet a mlátit hlavou o zem. Zabil jsem si dítě!

Také na Slovensku panovala v posledních dnech pořádná vedra. V Nitře se teploměr přehoupl přes třicítku, ukazoval i 36 °C. V rozpáleném autě mohlo být v tu dobu ještě více. Jozef K. tam však zapomněl svou dvouletou dceru Kristínku.

Otec mezitím odjel do práce a na dceru si vzpomněl až před třetí hodinou odpolední. Přišel pozdě, holčička, která přes polední výheň seděla v zaparkovaném černém volkswagenu, zemřela patrně na přehřátí organismu. Na tváři měla puchýře, svou roli mohl sehrát i nedostatek kyslíku.

Podle prvních informací policie to však skutečně vypadá na přehřátí. „Podle soudní lékařky bylo pravděpodobnou příčinou smrti přehřátí organismu. Tělo děvčátka převezli do nemocnice, kde bude provedena pitva,“ potvrdila televizi Markíza mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Nitře Božena Bruchterová.

Policisty na dívenku v autě upozornili místní. Když Jozef K. přiběhl k autu, podle svědků začal křičet a zoufale sebou mlátil o zem. „Zabil jsem si dítě,“ lkal podle serveru pluska.sk zoufalý otec.

Kristínka byla jeho nejmladší dcerou. Jozef K. má z prvního manželství jedno dítě, dva potomky měl i ze současného vztahu. Matka Kristínky – 32letá Katka – se po zprávě o smrti blonďatého andílka zhroutila. I přes ztrátu dítěte oba partneři odcházeli z místa tragédie v objetí. V jejich tváři byl ale vepsán neskutečný zármutek.

Vůči otci již bylo zahájeno trestní stíhání. Podle Markízy mu hrozí 7 až 12 let vězení.

 

jana95 ( 25. července 2015 00:58 )

Tomu se až nedá věřit, jak jsou anonymové na diskusi zlí. Stala se tragédie, nešťastná náhoda. To se stává, že se člověk zamyslí a udělá něco jinak než by měl. Souhra okolností z toho udělala ohromnou tragédii. Tady se kamenuje nešťastný otec, děláte z něj vraha a nejraději byste toho chudáka lynčovali.

setroseuros ( 24. července 2015 12:48 )

pozde je jiz brecet nad rozlytym mlekem!

setroseuros ( 24. července 2015 12:35 )

Ta budova na fotce je tatinkova firma!!!! Takze tatinek zabouch dvere na aute, obesel je tou stranou kde byla holcicka v sedacce! Jakto, ze si holcicku nevsimnul????!!

setroseuros ( 24. července 2015 08:10 )

A ze clovek je nejinteligentnejsi tvor! Tohle neudela zadne zvire! I to sve deti nezapomene na Slunku a odtahne je do stinu!! Tatinek uz ma ale asi alzhaimera. NAvic dite melo sedacku na strane ridice! Kdyz zamykal to ho nespatril? A taky za cely den si nespomene, co asi dite dela a nezavola si s manzelkou? Ona kdyby zavolala, jak dosli do jesli... Tezko spekulovat, ale kdyby jen jedno z tohto fungovalo u nich , v jejich hlavach, tak se to nestalo!! a mozna si spomel az kdyz mu treba volala odpoledne zena zda jde pro malou a tehdy mu to doslo!!

popocatepetl ( 24. července 2015 06:31 )

Přesně tak. Máma, která svěří dítě otci výjimečně a on na to není zvyklý, by mu měla hned volat a ptát se, jestli v jeslích bylo všechno v pořádku... Věřím ale, že žádnou normální mámu asi nenapadne, že táta mohl na dítě zapomenout.

Zobrazit celou diskusi