Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Fajád se od případu zmizelých Čechů distancuje: Moje rodina s tím nemá nic společného!

Autor: dce - 
19. července 2015
20:24

Pět Čechů za zvláštních okolností zmizelo v sobotu ráno v Libanonu blízko hranic, které ovládají teroristé z ISIS. Už druhý den po nich pátrá policie a armáda a přidaly se i tajné služby. Zda jde o únos, ale stále nikdo není schopen říct. A Fajád se od celé věci distancoval – prý s tím nemá nic společného.

Až příliš mnoho podezřelých okolností provází případ pěti zmizelých Čechů. Do Libanonu podle všeho jeli připravit placenou reportáž – dva z nich pracovali v regionální televizi, což dokazovaly také kamery, nalezené v jejich autě.

Muž, který jim v zemi dělal řidiče, je bratrem zatčeného Alího Fajáda, který je podezřelý z terorismu. Loni se pokoušel prodat zbraně a drogy kolumbijským teroristům, jenže ve skutečnosti šlo o policisty, kteří ho doslova načapali při činu.

Další dva zmizelí Češi s Fajádem také souvisí – jeden z nich mu u soudu dělal překladatele, druhý dokonce advokáta! V exkluzivním vyjádření, které Fajád přes svého advokáta poskytl Blesk.cz, stojí: „Jménem svého klienta mohu k této záležitosti sdělit, že pan Fajád je celou situací šokován a zcela vylučuje jakoukoliv možnou souvislost mezi zmizením pohřešovaných osob a jeho rodinou. Pan Fajád v České republice neusiluje o nic víc, než o spravedlivý proces.“

Advokátní kancelář nám ale potvrdila, že skupina v čele s Janem Š. do Libanonu opravdu jela natáčet reportáž o Fajádově rodině! „Právě tato reportáž byla cílem jejich poslední cesty do Libanonu, na kterou odcestovali minulý týden a ze které se bohužel doposud nevrátili.“

Česká i libanonská média nyní mluví o únosu se záměrem vyměnit rukojmí za zločince, oficiální zdroje ale dál mlčí. Zvažuje se snad i možnost, že by pětice Čechů „zmizela“ dobrovolně?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

villi ( 20. července 2015 18:34 )

DEJTE S TĚMI DEBILY POKOJ !!! AŤ TAM TŘEBA ZDECHNOU,KDYŽ SE JIM TAM LÍBÍ !!! A NEDĚLEJTE Z NICH CELEBRITY !!!!

trautenberg ( 19. července 2015 21:49 )

 hehe. Ten pán nemá s celou věcí nic společného. Tak asi jako islám s knihou korán

jerry ( 19. července 2015 21:39 )

Chtěli tam zachraňovat světový mír.

mrdlafka ( 19. července 2015 21:35 )

je tam levne sukani

Zobrazit celou diskusi