Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čechy unesli kvůli Libanoncům zatčeným v Praze: Chtějí je vyměnit?

Autor: dce, vr, vk, Václav Suchan - 
19. července 2015
05:03

Podle našich exkluzivních informací byli všichni z unesených Čechů zapleteni v případu prodejců zbraní, kteří byli zatčeni právě v Česku. Trojice Arabů zde totiž domlouvala kšefty s teroristy, za což jsou také obžalováni! Jde o odplatu, nebo chtějí unesené Čechy za zločince vyměnit?

S první myšlenkou propojení mezi únosem Čechů a zatčenými zločinci z Libanonu přinesla libanonská média. A tato teorie bude s velkou pravděpodobností pravdivá! Z vozu totiž zmizel překladatel a dokonce i právník jednoho ze zločinců, kteří v Česku stále čekají na vydání.

Alí Fajád, Faouzi Jaber a Chálid Marabi chtěli v roce 2012 prodat kokain a zbraně kolumbijským teroristům. Jenže se ukázalo, že ti „teroristé“ jsou ve skutečnosti američtí agenti, kteří na trojici nastražili past.

Muži byli v Česku zatčeni a brzy mají být vydáni do USA, kde jim hrozí doživotí. Je tedy možné, že se libanonské podsvětí bude snažit pět nevinných Čechů vyměnit za tři zločince! Tomu nasvědčuje i fakt, že taxikář, který z vozu také zmizel, je bratrem jednoho ze zatčených zločinců!

Klíčovým poznatkem je ale role všech unesených ve Fajádově případu - Adam H. u soudu s Fajádem figuroval jako překladatel! A Jan Š. byl přímo jeho advokátem! 

Další dva nezvěstní jsou Pavel K. a Miroslav D. z jedné regionální televize - od začátku tomu nasvědčovaly v autě nalezené kamery a další vybavení. Blesku to potvrdil zdroj z jejich okolí. „Odletěli minulé úterý udělat placenou reportáž,“ dozvěděli jsme se. Co to znamená? Že natáčeli za honorář na vlastní pěst, nikoliv pro televizní stanici. Někdo si je tedy objednal. Jeden z mužů fungoval jako kameraman, druhý jako redaktor. Jeli do Libanonu dělat reportáž o Fajádovi a prodejcích zbraní?

 

Pět Čechů zmizelo v sobotu ráno ze stříbrného taxi spolu s řidičem. V autě zůstaly veškeré doklady, peníze, cennosti i další osobní věci. Po zmizelých pátrá libanonská armáda a policie.

»Měl se vrátit dneska!«

Upravená čtvrť nově vystavěných vilek se zahradami na okraji Prahy. Je sobota, horké letní odpoledne a od nedalekého bazénu přichází se svou malou dcerkou paní K., manželka Adama H., který zmizel v Libanonu.

„Promiňte, bydlí tady pan Adam H.?“ ptáme se jí ve chvíli, kdy odemyká branku jednoho z domů. „Ano, ale není doma, je v Libanonu, odletěl 14. července a měl by se vrátit dnes,“ říká překvapená hnědovláska. Informujeme ji o zprávách o únosu. „Jedním z lidí, kteří se pohřešují, je i pan Adam H.,“ dodávám.

Ráno mi volala maminka, že se měli ztratit nějací Češi v Libanonu, ale že by se to mělo týkat manžela, to se dozvídám až od vás!“ říká rozrušeně a s neskrývaným údivem: „Letěl do Bejrútu, ale únos se prý měl odehrát někde v horách…“ Na otázku, zda letěl její manžel do Libanonu pracovně, odpovídá: „Myslím, že ano, ale nevím přesně, o co jde, manžel se mi nesvěřuje, už s námi v podstatě nežije, rozvádíme se.“

 

 

villi ( 20. července 2015 18:35 )

DEJTE S TĚMI DEBILY POKOJ !!! AŤ TAM TŘEBA ZDECHNOU,KDYŽ SE JIM TAM LÍBÍ !!! A NEDĚLEJTE Z NICH CELEBRITY !!!!

gogo ( 19. července 2015 17:29 )

Občas se nějaký v dějinách vyskytnul. Komu blaho lidu jemu svěřeného bylo mu hlavní náplní jeho života. na př. Karel IV. --- Marie Terezie a její syn Josef II. Souhlasíš ?

jana999 ( 19. července 2015 12:29 )

my je tu nechcem, to jen ti co z nich žijou blbě kecaj

jana999 ( 19. července 2015 12:23 )

ty pero a jak poznáš osvíceného panovníka, většinou jsou zdegenerovaný jako schwarzenberk a to je potom fičák, 20 let a už jsme skoro ve feudalismu

hofihofi ( 19. července 2015 12:00 )

Nemaj tam co lezt, chtivi penez.

Zobrazit celou diskusi