Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To jsou dudy, velebnosti! Silikonová modelka bez podprsenky vítala papeže

Autor: lm - 
17. července 2015
23:27

Papež František má pořádně sexy fanynky! Jedna taková na něj čekala v Paraguayi, kde byl papež na návštěvě. Majitelka bujné hrudi se vystavila v první řadě v průsvitném tílečku a bez podprsenky! Jak to dopadlo?

Victoria Xipolitakis se snaží už týdny sjednat si soukromou schůzku s hlavou katolické církve. Údajně po papeži chce, aby jí „odpustil všechny její hříchy“. A že jich je nespočet... Jen pro příklad, minulý týden se Victoria vlichotila do kokpitu dvěma pilotům, kteří si s ní nadšeně fotili selfie a dokonce ji nechali letadlo plné nic netušících cestujících chvíli pilotovat. Netřeba dodávat, že poté byli od společnosti vyhozeni.

Papež se sice k soukromé schůzce s modelkou nevyjádřil, ale když přijel v rámci cesty po Latinské Americe do Paraguaye, modelka si nenechala tuto příležitost ujít a čekala na něj v první řadě. Aby neušla pozornosti Svatého otce, vzala si věrná fanynka bílé tílko, pod kterým se jí k nelibosti ostatních přihlížejících rýsovala její obrovská silikonová prsa.

Bohužel si Victorie všimla i policejní ochranka, která hříšnici vyzvala k odchodu. Když neuposlechla, strážci zákona ji vyprovodili rychle pryč, dokud byl papež ještě v dáli. Asi měli obavy, aby Svatý otec při pohledu na ni nevypadl z papamobilu...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi