Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální dětský vrah: Ve službách ISIS nemilosrdně popravuje zajatce

Autor: lm - 
15. července 2015
14:37

Islámský stát si vychovává své nástupce. Fanatici dávají stále častěji zbraně do rukou nevinných dětí, které poté nutí střílet své odpůrce. Šokující video ukazuje, jak chlapec vymytý islamistickou propagandou popravuje bez milosti irácké zajatce.

Džihádisté se na svých internetových fórech chlubí novou nahrávkou. Jde o 22minutové video sestříhané z jejich řádění v iráckém městě Tikrít. Během minulého roku tu islamisté brutálně povraždili zhruba 1700 lidí. Jde o jeden z nejhorších masakrů v irácké historii.

Mezi brutálními záběry obzvláště vyvstává krátký snímek, který ukazuje malého chlapce ve službách islámských fanatiků. Dospělí bojovníci před něj předvádí zajatce, kteří prosí o slitování. Chlapec ale žádné nemá a chladnokrevně bez váhání muže střílí do hlavy. Mrtvoly poté islamisté hází do řeky Tigris, která se brzy barví do ruda.

Není to poprvé, co Islámský stát zapojil do brutálních poprav děti. Ty často vraždám zajatců přihlíží, ale fanatici je v poslední době nechávají popravy i vykonávat. V lednu asi desetiletý islamista zastřelil dva údajné ruské špiony, v březnu chlapec v podobném věku zastřelil domnělého izraelského špiona a v květnu asi čtrnáctiletý chlapec zastřelil údajného iráckého špeha.

luboze ( 4. srpna 2015 15:28 )

 a čo si myslite...kto bude medzi tymi utečencami? kto bude mezi nimi? utláčani ludia? v taliansku ich uz maju tolko, zeby som sa nedivil , keby ten rim aj dobili, oar ludi vo svete rozhoduje o tom, s kym bude europa ziť? toto nie su ludia, to je viac ako zdegenerovani dobytok, niečo take nepovazujem za ludi, nepovazujem ich ani za zvieratá, pretože by to bola uražka zvierat. je to hnusna zaostalá smradlavá cicajuca haved!

bandour ( 15. července 2015 21:19 )

sores ( 15. července 2015 19:22 )

 Lidský živočich je ten největší H.N.US a zrůda co příroda stvořila.Už aby nás to opravdu tady spláchlo, čím dříve tím lépe!!

prycsvladou ( 15. července 2015 18:43 )

toho chlapecka bych rad u sebe ubytoval kdyby zde zadal o azyl

naidka ( 15. července 2015 17:19 )

Zobrazit celou diskusi