Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Miliardář Trump zveřejnil fotku s nacisty. „Potřebujeme vůdcovství,“ vzýval v kampani

Autor: mb - 
15. července 2015
13:45

Miliardář a kandidát na prezidenta USA Donald Trump (69) se postaral o další skandál. Na jeho účtu na sociální síti se objevilo foto s nacisty a textem: „Potřebujeme opravdové vůdce!“ Trump tvrdí, že omylem.

„Udělejme Ameriku opět skvělou! Potřebujeme opravdové vůdcovství. Potřebujeme výsledky!“ napsal excentrický miliardář Trump na internet. Na tom by nebylo až tak nic hrozného, kdyby výrok nedoplnila fotka vojáků s nacistickými symboly!

Bystré oko uživatelů našlo na uniformách vojáků nacistické symboly. Bystré oko uživatelů našlo na uniformách vojáků nacistické symboly. | Twitter

Chybička se vloudila?

Není divu, že sociální síť Twitter okamžitě zaplavily udivené komentáře: „Trampovi vojáci vypadají jako vojáci wehrmachtu!“ napsal uživatel Blumenthal. Miliardář Trump následně příspěvek okamžitě vymazal a vše svalil na nezkušeného asistenta: „Mladý asistent vytvořil danou koláž z veřejně dostupné fotobanky. Za chybu se omluvil a příspěvek ihned vymazal,“ prohlásil mluvčí Donalda Trumpa.

Mladý asistent volebního Trumpova štábu si tak zřejmě spletl nadšence, kteří byli oblečeni v uniformách z druhé světové války, s americkými vojáky.

Vůdce válcuje republikánské rivaly

Na celé aféře je kuriózní i to, že ve stejnou chvíli, co Trump zveřejnil „nacistickou“ fotografii, deník USA Today přinesl výsledy ankety, ve které Donald Trump jasně válcuje všechny své republikánské kolegy! A to včetně bráchy exprezidenta George W. Bushe (69), Jeba Bushe (62)!

I když tentokrát Donald Trump zřejmě neměl v úmyslu vyvolat skandál, střetům se rozhodně nevyhýbá. Nedávno prohlásil, že Mexiko do USA posílá imigranty, kteří „znásilňují“ a sám sebe označil za „opravdu chytrého“.

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moravacka ( 15. července 2015 17:23 )

ja myslim, ze je tam nejenom vic nacku, ale taky vic blbounu a to je jeste horsi. Protoze blbec, kdyz dostane funkci, to je teprve katastrofa

Zobrazit celou diskusi