Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paranoidní Kim Čong-un se děsí, že mu chtějí otrávit zeleninu... tak kontroluje každý list

Autor: Štěpán Šimůnek - 
14. července 2015
21:17

Severokorejský diktátor Kim Čong-un (32) se děsí, že ho někdo chce otrávit. Nechává proto kontrolovat každé sousto salátu, které má pozřít!

Ač se tomu při pohledu na jeho těžkotonážní postavu nechce věřit, severokorejský diktátor prý zbožňuje zeleninu, obzvláště pak saláty.

A přestože si je nechává pěstovat na své vlastní farmě, kam mají přístup pouze prověření lidé a jeho příbuzní, žije paranoidní despota v přesvědčení, že se ho někdo pokouší otrávit.

„Veškerá zelenina, která má přijít na Kimův talíř, musí projít detailní kontrolou. Odborníci zkoumají pod mikroskopem několik minut doslova každý list salátu,“ popisuje žena, která před svým útěkem z KLDR právě na Kimově farmě pracovala.

„Zelenina se pak dostane s dalším jídlem ještě na jednu, finální inspekci. Až pak má svolení k cestě na Kimův stůl,“ dodává.

Před dvěma měsíci nechal Kim Čong-un brutálně popravit ministra obrany Hjon Jong-čola. Za to, že usnul během vojenské přehlídky, ho nechal veřejně rozstřílet protiletadlovou zbraní!

Teď šílený diktátor jmenoval jeho nástupce. Je ale otázka, jestli Pak Jong Sik nedopadne jako Hjon. Vždyť od roku 2011, kdy Kim převzal v KLDR moc, nechal zabít už 70 představitelů země včetně několika svých příbuzných…

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi