Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Svatba miliardářů Hilton a Rothschilda: Šaty od Valentina nevěstě přejel řidič svatebního Bentley

Autor: rc - 
10. července 2015
23:36

Pohádková svatba s kaňkou na kráse! Nicky Hilton (31) si při obřadu v Kensingtonském paláci vzala bankovního dědice Jamese Rothschilda (31). Šaty jí ale málem zničil nepozorný řidič luxusního svatebního vozu, Bentley totiž zaparkoval přímo na její překrásnou vlečku.

S ruměncem na tváři v bílých šatech od Valentina táhnoucí za sebou vlečku. Nicky Hilton se na svůj svatební den připravovala v londýnském hotelu Claridge. Když vycházela na chodník obsypaný zvědavci a fotografy, vypadala doslova nádherně.

Elegantně kráčela vstříc svému životnímu kroku, když jí na vlečku zaparkovalo svatební Bentley, které pro ni přijelo. Ještě že poblíž stál její otec Richard, který ji vedl k oltáři. Jinak by dvoumilionová róba mohla přijít k úhoně.

Ještě před Nicky se na chodníku před hotelem objevila její starší a známější sestra Paris (35). Jako hlavní družička měla šaty blankytně modré. Další družičkou byla sestra Jamese Alice Rothschilde.

Když se nevěsta dostala bezpečně do vozu, kolona svatebčanů se rozjela do Kensingtonského paláce. Sídlo vévody a vévodkyně z Cambridge si pár zapůjčil pro svůj velký den.

Už několik dní před velkou událostí se rozkvetlé zahrady jednoho z nejkrásnějších paláců Lodnýna staly dějištěm příprav. Cateringoví pracovníci pobíhali sem a tam, aby den miliardářských dědiců byl perfektní. Na zahradě se postavil velký bílý stan a všude postávaly krabice s girlandami květin.

Vždyť mezi hosty byli vlivní lidé. Do schránky dostala pozvánky dcera Hilary a Billa Clintonových Chelsea, módní návrhářka Petra Stunt nebo kmotr princezny Charlotte Thomas van Straubenzee.

Nicky Hilton před oltář předstoupila již podruhé. Její první svatba se konala po probdělé noci v Las Vegas a ženichem byl podnikatel a kamarád Todd Andrew Meister. Pár ani ne tři měsíce po svatbě sňatek anuloval.

Dnes si ale jedna z populárních sester Hiltonových vzala po dlouhém vztahu bankovního dědice Jamese Rothschilda. Že to s ní myslí vážně, ukázal už při žádosti o ruku. Na prsteníček ji navlékl osmikarátový zásnubní prsten, ke kterému by si Nicky měla pořídit ochranku. Stál totiž 40 milionů korun!

Manželé pocházejí z dynastií miliardářů. Tímto svazkem se bohatství obou rodin spojí. 

 

 

dzambulka007 ( 11. července 2015 11:34 )

Naivní hlupáku.

datelobecny ( 11. července 2015 11:12 )

Nesouhlasím, za to, že si hloupí lidé pořizují děcka, které nedokážou uživit za to taková Nicky nemůže. Jak by to za chvíli vypadalo? Byl by celý svět v bídě. Měli by jsme je učit zodpovědnosti, a ne je podporovat v lenosti a hlouposti.

eda22 ( 11. července 2015 11:07 )

Za svůj mizerný život si můžete sám/a, Rothschildové za vaše životní prohry opravdu, ale opravdu nemohou.

odetka.odetka ( 11. července 2015 10:13 )

Ty saty jsou nadherne. I druzicky maji keasne.

mandat ( 11. července 2015 10:08 )

Prave ty ruzne charity jsou nejvetsi zlodeji.V tech zemich,kde umiraji deti,tak jejich vlady maji vic penez nez tyhle dve rodiny dohromady a nezajimaji se o svuj narod.Proc my mame porad neco nekde resit a cpat penize dalsim zlodejum ?

Zobrazit celou diskusi