Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt krásné tanečnice: Přítel zrušil svatbu a poté ji našli mrtvou!

Shakara Taylor si měla brát svého přítele Davida. Pak se jí ale otočil život naruby.
Shakara Taylor si měla brát svého přítele Davida. Pak se jí ale otočil život naruby.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
10. července 2015
12:30

Shakara Taylor (31) měla navenek pohádkový život. V červnu 2013 si měla brát po čtyřleté známosti svého přítele a životní lásku, milionáře Davida Ravenscrofta, a chystaná svatba ji naplňovala štěstím. Jenže pak se jí ve vteřině změnil celý život...

David totiž tři měsíce před termínem svatbu zrušil s tím, že by „měli ještě počkat a za půl roku se uvidí“. „Na svatbu jsem se prostě v tu chvíli necítil, ale nadále jsme zůstali spolu. Byla na tom špatně, snažila se to zpracovat,“ popsal David, co následovalo. Tanečnice byla sice viditelně skleslá, ale nic nenasvědčovalo tomu, co mělo přijít.

O pár týdnů později v květnu Shakara odvezla Davida do lázní, objala ho, políbila a slíbila, že ho zas odpoledne vyzvedne. Pak ale z nepochopitelného důvodu odjela do místního pětihvězdičkového hotelu a vyjela výtahem do sedmého patra. Co se stalo posléze, je stále záhadou. Jisté je, že několik minut poté ji našli pod okny na nádvoří. Na místě byla mrtvá, příčinou byla těžká zranění způsobená pádem. Ani koroner ale nebyl schopen říct, jestli šlo o nehodu, či úmysl. Tanečnice nenechala žádný dopis na rozloučenou a nic nenasvědčuje cizímu zavinění.

Zdrcený přítel až po tragédii přišel na to, že Shakara trpěla bipolární poruchou a v minulosti se dvakrát o sebevraždu pokusila. Podle soudu byla navíc kvůli psychickým problémům krátkou chvíli hospitalizovaná. Shakaru nejbližší pohřbili v bílé rakvi ve svatebních šatech, které si koupila na obřad, jehož se nedožila.

anka ( 10. července 2015 13:32 )

 bipolar porucha je previt..

marcika ( 10. července 2015 13:26 )

Také by mě to zdrtilo, kdyby 3 měsíce před svatbou vše odložil. Zřejmě se na to těšila a nevydýchala to. Je to tak, když se ženská na něco upne.....

Zobrazit celou diskusi