Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Policisté selhali: Skotka ležela tři dny vedle mrtvého přítele, protože nepřijeli na pomoc

Lamara a John měli dopravní nehodu. Policisté ji ale přijeli vyšetřit až po třech dnech.
Lamara a John měli dopravní nehodu. Policisté ji ale přijeli vyšetřit až po třech dnech.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
10. července 2015
06:35

Tři dny hrůzy! Přesně tak dlouho ležela těžce zraněná Lamara Bell (25) vedle svého mrtvého přítele v havarovaném autě a čekala na pomoc. Policie přitom o nehodě věděla od začátku, jen nikoho neposlala.

Lamara Bell a John Yuill se ztratili v neděli brzy ráno, kdy beze slova odjeli z kempu ve Skotsku, kde byli s přáteli. Zřejmě by se za nimi ještě vrátili, kdyby o chvíli později se svým vozem nesjeli ze silnice do lesa, kde nabourali do stromu. John byl mrtvý namístě, Lamara utrpěla těžká zranění a uvězněná ve vraku doufala, že brzy přijede pomoc. Ta ale přijela až za tři dny. Lamaru záchranáři objevili silně dehydratovanou a dezorientovanou. Momentálně matka dvou dětí bojuje v nemocnici o život.

Všechno ale mohlo být jinak. Pár hodin po nehodě totiž někdo na policii nahlásil, že viděl v lese nabourané auto. Policisté se ale rozhodli, že tuto informaci nebudou prověřovat. Proč? To nikdo neví, odpovědí na tuto otázku se proto momentálně zabývá britská inspekce. „Johnovi by nepomohli, protože byl mrtvý namístě. Ale Lamara mohla mít větší šanci na přežití,“ řekl britskému listu Daily Record Gordon Yuill, otec Johna.

kuniksicht ( 19. července 2015 04:30 )

co to placas za nesmysly soudruhu.....precti si clanek poradne.odjeli brzy rano.....tak asi nechteli nikoho budit a chteli se vratit, coz neudelali ponevadz bourali........to neni jako na horach....prober se ze spanku

Zobrazit celou diskusi