Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ty jsi mi zabil mláďátka želviček, rozčílil se Kim Čong-un! Šéfa akvária nechal popravit

Autor: shp - 
7. července 2015
14:55

Jinak nelítostný diktátor ukázal svou dosud neznámou tvář, lítostivou! Rozesmutnil se totiž z toho, že v severokorejském akváriu pomřely tucty mláďat želviček. Aby si napravil reputaci, ihned nechal popravit šéfa akvária.

Ten namítal, že malé želvičky zemřely proto, že se akvárium dennodenně potýká s výpadky elektrického proudu a nedostatkem potravy pro zvířata. Na to už Kim Čong-un neslyšel a nechal šéfa zastřelit.

Byl popraven kvůli tomu, že nádrže nebyly adekvátně zásobeny jídlem a vodou, což vedlo k úmrtí mnoha želviček,“ prohlásil podle Mirroru tajný zdroj přímo ze Severní Koreje.

Kim prý dokonce začal běsnit, když se zaměstnanci omlouvali výpadky elektřiny. Nařizováním poprav je ostatně severokorejský diktátor nechvalně proslulý. A výjimky nedělá ani u své rodiny.

Naposledy nechal popravit architekta, který navrhl nové letiště v Pchjongjangu. Kimovi se prostě nelíbilo, tak s ním udělal rychlý konec.

sidneyfoster ( 7. července 2015 18:25 )

Manželka mi nekropila čerstvý beton. Kdybych mohl .......

conti70 ( 7. července 2015 18:00 )

Půl světa je vzhůru nohama, když se Kim týden někde neobjeví a neví co s ním je, ale hlavně, že zdroj ví koho nechal popravit.

kuniksicht ( 7. července 2015 17:49 )

na kazdem sprochu pravdy trochu pravil praotec Cech........jooo, Iran....pekne ty chemicke zbrane uklidil kdyz je amici nenasli.....patrne do Syrie a ty se v dnesni dobe likviduji na mori.......

kuniksicht ( 7. července 2015 17:45 )

jsi si se zblaznil? to by jsi zustal v cesku pomalu sam..........

Rumprecht ( 7. července 2015 16:48 )

Takových žvástů už idioti z redakce vypotili hafo.

Zobrazit celou diskusi