Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženy brutálně napadly modelku, svlékly ji a rozřezaly krásce obličej. Video pro silné nátury

Autor: shp - 
7. července 2015
10:15

S manželem si vyšla na večeři, romantický večer se však změnil v horor a holý boj o život. Ekvádorskou modelku Angie Silvu napadla skupina žen, která ji svlékla, ponížila a rozřezala jí obličej. Tvář ženě chirurgové sešili více než sty stehy. Extrémně brutální napadení natočili svědkové na video. Dobře si ale rozmyslete, jestli máte žaludek na jeho puštění…

Manželé Angie a Kevin se vraceli z večeře v Santiago de Guayaquil, když se na úspěšnou a krásnou modelku vrhla skupina rozzuřených žen, která se vracela z narozeninové party. Krásku začaly bít a její manžel se jí ihned vydal na pomoc. V tom ho ale chytli neznámí muži, pravděpodobně známí agresivních žen, a zbili ho.

Vyhrožovali mu, že jeho ženu zabijí, a donutili ho pod touto pohrůžkou krvavé divadlo sledovat. „Moje žena utíkala, ale uklouzla a spadla, snažil jsem se ji bránit, ale skupina, která byla s těmi ženami, mě zastavila a řekla, že to není moje starost,“ vypověděl o incidentu Kevin.

Chlap neustále vyhrožoval, že mé ženě prorazí hlavu,“ dodal manžel. Musel tak sledovat, jak jeho ženu útočnice tahají za vlasy, bijí ji do tváře, svlékají, mlátí na pozadí a nakonec ji rozbitou lahví bodají do tváře a břicha. „Ne do obličeje, prosím, ne do obličeje,“ naříkala modelka. Marně.

Angie měla štěstí, že přežila. Rány jí musely být sešity více než sty stehy. V obličeji má děsivé jizvy, které se nikdy nezahojí, a bude muset podstoupit plastickou operaci. Případem se již zabývá policie, motiv útoku jí však není stále známý. Je možné, že útočnice byly silně opilé a modelce záviděly její krásu. A tak se rozhodly, že ji o ni připraví…

Upozornění: Video je brutální povahy. Je nevhodné do 18 let.

Video Extrémně brutální napadení modelky v Ekvádoru - Daniela Pilařová
Video se připravuje ...

korektorka ( 8. července 2015 00:22 )

Manžel, který se nechá zastavit skupinkou lidí, co mu řekne, že to není jeho starost, je své ženě jistě skutečnou životní oporou. I když už všechny násilnice odešly, po něm ani stopy.

honza1956 ( 7. července 2015 20:43 )

Z toho jde strach. Podívejte se kolik bylo okolo čumilů.vč.těch v autech.Ale z mafie má strach každý. Kdo ví, zda ji "manžel" neprodával.

bibs_7 ( 7. července 2015 18:57 )

Co? Nahnat je zpátky na bavlníkový plantáze s koulí na noze diskriminace nediskriminace, tam na takovýhle pytchoviny nebudou mít cas, a kdyz, tak jen mezi sebou.

naidka ( 7. července 2015 17:17 )

Jde z nich strach, jsou to hnusné, nepříčetné primitivky.

renataren ( 7. července 2015 16:55 )

To je otřesný... Takových chlapů tam bylo a nepomohlo jí... Hlavně, že si to natáčí její přítel na kameru. Kdyby jim dal babám po držce, nemusela takhle dopadnout ! Napočítala jsem minimálně 3 chlapy co tam koukali...

Zobrazit celou diskusi