Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Holky, žádné minisukně! Němci už kvůli uprchlíkům zahalují školačkám stehna

Autor: mb - 
2. července 2015
13:00

Gymnázium v Bavorsku varuje studentky, ať si neoblékají vyzývavé oblečení a v žádném případě minisukně. Důvod? 200 uprchlíků ze Sýrie, kteří jsou ubytováni poblíž gymnázia. Odhalená stehna by totiž běžence - většinou muslimy - mohla „urazit“.

Oblékat se cudně, nefotit, nedívat! Tak zní ve zkratce doporučení, které poslalo vedení gymnázia Wilhelm-Diess rodičům studentek v Pasově, který se nachází jen pár desítek kilometrů od českých hranic.

„Syřané jsou většinou muslimové a mluví arabsky. Uprchlíci mají svou vlastní kulturu. Jelikož se naše škola nachází přímo vedle místa, kde jsou ubytováni, měly by se dívky oblékat ,cudně‘. Příliš odhalující trička, blůzy, šortky nebo sukně mohou vést k nedorozuměním,“ napsalo vedení gymnázia v dopise rodičům školaček. Dívkám navíc zakázali „upřené pohledy a fotografování“.

Ostuda Německa, zuří lidé

Negativní reakce rodičů i obyčejných občanů na sebe nenechala dlouhou čekat. „Ostuda Německa! Kde to vlastně žijeme? Ať se integrují, nebo ať jedou zpátky,“ napsala na sociální síť Twitter uživatelka Marion.

„Doufám, že studentky a rodiče jsou dostatečně svobodomyslní a inteligentní, aby nevyhověli vedení školy, které utiskuje JEJICH kulturu. Vždyť urazit je možné obě dvě strany,“ zmínila pro změnu Nita Stallman Kesseru.

Německo za posledních pár let přivítalo více než 100 tisíc uprchlíků z válkou sužované Sýrie. Letos očekává rekordní "nápor", experti mluví až o 450 tisících.

hippogray ( 13. října 2015 19:24 )

Tím pádem bych si tu sukni koupila ještě kratší než ve skříni mám..Jestli s tím mají problém tak je to jejich problém.

salto ( 8. července 2015 11:50 )

To je srandovní, když budu na dovolené v některé z těch zemí, musím se přizpůsobit tamějším zvykům, to jakž-takž chápu, ale ve vlastní vlasti??? Jestli to takto půjde dál, tak je otázkou času kdy nás začnou bičovat, stínat nebo ohněm a mečem nutit k přestupu na tu jejich víru

dumik ( 3. července 2015 06:56 )

znamená to, že se budeme muset preventivně zahalovat? první krok ke znevolnění žen bude učiněn? poučte inigranty jak se chovat a co je zde normální, a kdyby snad došlo z jějich strany k jakémukoliv "nedorozumění" třeba i nadávkám... jejich vlast je volá... to snad není pravda, že dobrovolně na sebe přijmeme řetězy, abychom někoho "neurazili"

majojo ( 2. července 2015 18:01 )

Bože, ty jsi ale Zweistein! Židi budou financovat islamisty, aby je zlikvidovali? No, ručníček na hlavu to nespraví, nech ce hospitalizovat.

stopms ( 2. července 2015 17:05 )

Putin, Obama a Merkelová by se měli spojit na obranu před IS. Brusel/Belgie má už 40 % žáků v každé třídě muslimů ! Každý muslim má mnoho dětí s až 4 manželkami. Muslimka má průměrně 7 dětí, Evropanka 1. Mohammed je nejčastější jméno novorozenců v Belgii. Muslim v Belgii o zabrání této země muslimy : https://www.youtube.com/embed/JeGqpGpjEas?feature=player_embedded https://www.youtube.com/watch?v =Q9OHapuhzs4&feature=player_embedded EU, USA a Rusko by měly imigrantům z Afriky, Asie, Jižní Ameriky atd. pomáhat u nich doma. Tam jim zřídit utečenecké tábory, tam jim pomoct vybudovat domy, továrny atd. Proč vynakládat milióny na imigranty v EU, USA, ev. Rusku, když mnohem méně můžeme vynaložit do jejich záchrany v jejich zemích ? A proč se vůbec máme dělit o naše výdobytky, když muslimové se valí zabrat svět a pozabíjet nás ?

Zobrazit celou diskusi