Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutalita poprav ISIS se stupňuje: Vězně utopili v kleci, dalším odpálili hlavy výbušnými obojky

Autor: shp - 
23. června 2015
16:06

Brutalita teroristů ISIS je každým dnem děsivější, stejně jako vynalézavost, se kterou vězně zabíjejí. V nejnovějším děsivém záznamu ukázali hned tři nové druhy poprav, při nichž připravili o život údajné špiony, kteří se z hrůzy z hněvu teroristů raději přiznali…

První část videa je natočena v iráckém Mosulu, který se stal po dobytí teroristy jednou z bašt ISIS. Pětice vyděšených mužů je na záběrech uvězněna do kovové klece, která je zdvižena nad vodu.

Poté ji radikálové začínají pomalu spouštět, aby vězně před smrtí co nejvíce vyděsili. Vystrašení muži se modlí a smiřují se se svým osudem. V posledních okamžicích svého života marně vytahují z klece ruce a lapou po vzduchu.

Teroristé dokonce použili drahé podvodní kamery umístěné v kleci, aby zblízka nahráli smrt vězňů a co nejvíc tím vystrašili svět. Muži se v bolestech pod vodou svíjejí, než se udusí a jejich těla se ve vodě bezvládně vznášejí. Teroristé poté klec vyzdvihnou, pětice mužů leží bezvládně na sobě.

Video ukazuje ale i další ohyzdné způsoby poprav, kterých se radikálové z ISIS neštítí. Zabírá teroristy, jak další vězně odvádějí do auta, ke kterému je připoutají želízky. Následně maskovaný džihádista bere raketomet, zamíří na vůz a vypálí. Vůz se po zásahu okamžitě vznítí a muže uvnitř sežehnou plameny. Chvíli se agónii zmítají, než je oheň připraví o život.

Poslední poprava z videa je obzvlášť brutální a zákeřná. Sedm mužů je k sobě připoutáno obojky s výbušninami, které džihádisté odpálí a hlavy vězňů zmizí v krvavé sprše…  

repelent ( 24. června 2015 15:00 )

Islámský radikál Abdul Hnusajn Kombajn Prosrlaví takhle večer přijde za svou starou a říká: "vyber si...teď se buď za A: něžně pomilujeme, nebo za B: ti ho tam tvrdě šoupnu zezadu...vyber si: Stará na něj kouká a pak praví: "Béééééééé".

repelent ( 24. června 2015 14:55 )

Ty už to raději nehul.

angrybear ( 24. června 2015 09:38 )

Pardon: NEZAPŘE.

angrybear ( 24. června 2015 09:36 )

Ani bolševik se nepře.

ason ( 24. června 2015 01:30 )

 Vezni odsouzeny na smrt za co??!To Vas nezajima?Hlavy duty,zbabely,Cesky?!A Vy mladsi,v it zkuseny?!!!Fake obrazky jak Vase dementi narodni hrdost!!!!Vsichni se jenom bojite,ale pritom nevite ceho!!!To Vas desi nejvic!!!!Slepota a neznalost a predevsim Vase knedlikova lenost!!Hledate nepritele jen v tech slabsich,ale neumite naopak vyzdvihnout ty lepsi,nez jste Vy sami...Proste srabi a lenosi co nic neumej a jen vykrikujou!Komukoli kdo chce reagovat dam tel.,mail,nebo se klidne sejdu.Ja si do ust ne....seru!!!!

Zobrazit celou diskusi