Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děsivý moment, kdy opilý řidič ubodal policistu: Zůstaly po něm dvě děti a manželka

Autor: shp - 
22. června 2015
16:47

Byla to obyčejná rutinní silniční kontrola, během pár okamžiků se ale změnila v krvavý horor. Zadržený opilý řidič kamionu vytáhl v Rusku kudlu na policisty, kteří ho dopadli, a brutálně je začal bodat hlava nehlava. Fatální okamžik zachytila kamera v policejním voze.

Dva ruští policisté si všimli podezřelé jízdy kamionu, a tak zastavili jeho řidiče. Z jeho dechu a mluvy jim bylo jasné, že je namol, a tak ho zadrželi a umístili do zadní části policejního vozu.

Když celou záležitost sepisovali, vytáhl opilec, známý jen pod křestním jménem Trusov (38), kudlu a začal bodat policistu Alexandra Ljamkina (†34) do krku. Zaskočený strážce zákona se snažil bránit, ale před útoky mířenými zezadu neměl šanci.

Nakonec se mu podařilo z auta uniknout, ušel však jen pár kroků, než se zřítil na zem, zatímco mu z krku tekla krev proudem. Útok nepřežil. Poté, co pláchl z vozu, se opilec vrhnul na druhého policistu.

Toho také bodl, ale muži se podařilo dostat ven a opilého agresora udržet ve voze, než přijely přivolané posily. Utrpěl však vážná zranění, ze kterých se zotavuje v nemocnici.

Trusov byl již v minulosti trestán. Když ho policisté zatkli, bál se, že přijde o práci. Proto zaútočil. Nyní mu za vraždu policisty hrozí dvanáct až dvacet pět let ve vězení.

Vyšetřování pokračuje, ale je to tragický den pro všechny policisty. Zavražděný důstojník byl ženatý a má dvě děti, jedenáctiletého syna a pětiletou dceru, které nyní budou vyrůstat bez otce,“ prohlásila policejní mluvčí Ludmila Rjazantseva.

agfor ( 22. června 2015 17:23 )

Asi policajt neznal jméno matky Aláha nebo jinou ptákovinu z Koránu.

andorea ( 22. června 2015 17:21 )

S takovým měl druhý policista jednat jak se škodnou.

Zobrazit celou diskusi