Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Angelina Jolie s transsexuální dcerou v uprchlickém táboře: Je to exploze lidského utrpení

Autor: ČTK - 
22. června 2015
11:07

Angelina Jolie navštívila syrský uprchlický tábor v Turecku. S sebou vzala i transsexuální biologickou dceru Shiloh. Zatímco v doprovodu bodyguardů procházeli podél plotu s ostnatým drátem, za kterým se Syřané mačkali, označila narůstající uprchlickou krizi za „explozi lidského utrpení“. Mezinárodní společenství se jejím příčinám odmítá postavit tváří v tvář, prohlásila hollywoodská hvězda.

Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) tento týden oznámil, že počet uprchlíků ve světě loni vzrostl na rekordních 59,5 milionu. Nejvíce běženců, kteří opustili domov kvůli konfliktům, pochází ze Sýrie. Mnoho jich zamířilo právě do sousedního Turecka, které nyní poskytuje útočiště 1,8 milionu syrských uprchlíků.

Jolie, která je od roku 2012 zvláštní vyslankyní Vysokého komisariátu OSN pro uprchlíky, varovala, že Syřanům a Iráčanům, které boje vyhnaly z domovů, se začíná nedostávat míst, kde by nalezli bezpečný úkryt. Státům sousedícím s oběma zeměmi totiž začínají docházet kapacity.

„Je těžké poukázat na jediný případ, kde se jako mezinárodní společenství vážně zabýváme příčinami migrace uprchlíků,“ uvedla podle agentury Reuters Jolie v den, který OSN vyhlásila Světovým dnem uprchlíků.

Od roku 2011, kdy konflikt v Sýrii propukl, zavítala Jolie do Turecka již třikrát. V rámci své nejnovější návštěvy se setkala s vysokým komisařem OSN pro uprchlíky Antóniem Guterresem a tureckým prezidentem Tayyipem Erdoganem nedaleko syrské hranice a v nedalekém táboře pak navštívila uprchlíky.

radkapatka2014 ( 22. června 2015 15:31 )

Ano, adoptovala a to jí zdobí, ale bylo to dobrovolně a jistě po velmi pečlivém výběru a samozřejmě její finanční možnosti nemá téměř nikdo !

kiwi65 ( 22. června 2015 15:09 )

 Poreferuj o tom milá hérečko doma v holywoodu a můžete si tam vy pervezrzní rádoby hvězdy uprchlíky odvézt a postarat se o ně prachů na to máte dost tak běžte příkladem.

alex0800 ( 22. června 2015 14:34 )

Nezapomeňte o té explozi referovat DOMA V USA, KTEŘÍ TOTO S POMOCÍ IZRAELE ZPŮSOBILI A PŘIPOMEŇTE JIM, ŽE BY MĚLI SVÉ PRODUKTY ARABSKÉHO JARA ZAČÍT SKLÍZET A ODVÁŽET Z EVROPY, KTERÁ TUTO HUMANITÁRNÍ KRIZI NEZPŮSOBILA.. OVŠEM USA KVŮLI DROGÁM, ROPĚ A IS V EVROPĚ, ANO!!! . . PRO ZÁCHRANU MRTVÉHO USD POŠLOU NA SMRT MILIONY EVROPANŮ V DALŠÍ SVĚTOVÉ VÁLCE, KTEROU ROZPOUTAJÍ A PŘIDAJÍ SE OPĚT NA STRANU VÍTĚZE NA POSLEDNÍCH PÁR MĚSÍCŮ PŘED KONCEM. MEZITÍM BUDE EVROPA VYVRAŽDĚNÁ A USA BUDOU MÍTI KONEČNĚ RADOST, NEBOŤ KONEČNĚ PRO ŽIDY(SIONISTY-RASISTY) A IZRAEL VYVRAŽDÍ ZBYLÉ SLOVANY, KTERÉ NEZVLÁDLY VYHLADIT PŘEDCHOZÍ DVĚ SVĚTOVÉ VÁLKY, KTERÉ VLASTNĚ NESPLNILI SVŮJ ÚČEL ZCELA. TEDY KROM DEPORTACE ŽIDŮ DO PALESTINY, PŘESNĚ PODLE DOHOD S HITLEREM ;-) . . A. Jolie - proslavená placenou reklamou na test BRC1 genu kvůli "rakovině" prsů.. Díky této akci, neúčinné chemoterapie (které samotní lékaři odmítají!!) zavraždili mnoho původně zdravých žen, které byly úmyslně označeny jako možné rakovinné pacientky, leč bez jakéhokoliv důkazu!! za PR na testování BRC1 genu dostala Jolie 60 mil USD. Zda jí vůbec prsa či dělohu odebrali kvůli reklamě, silně pochybuji ;-) . A farmaceutický konglomerát, který si tuto zabijáckou reklamu objednal, vydělal miliardy USD na bezcenném testování.. příště bude Jolie dělat reklamu na VAKCÍNU PROTI RÝMĚ.. Co na tom, že nová vakcína bude mít mortalitu kolem 70%. Hlavně to doporučí A. Jolie, no přece ta Hollywoodská matrace

janejaneja ( 22. června 2015 14:01 )

garumno: Je to héérečka a její role je se ukazovat a předvádět. Má jim pomoct, třeba si je nastěhovat k sobě a tam jim pomoct.

janejaneja ( 22. června 2015 13:55 )

Angelino, ty už holka nevíš, co roupama dělat.. Nastěhuj si je všechny k sobě, udělej jim gheto a starej se o ně. Nedostatkem financí jistě netrpíš, tak se předveď a pomáhej !

Zobrazit celou diskusi