Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ladislav střílel po lidech, kteří mu čúrali na plot! Policisté mu pak zlámali ruce

Ladislavovi zlámali policisté při zatýkání ruce.
Ladislavovi zlámali policisté při zatýkání ruce.  (Autor: TV Markíza)
Autor: lm, INT - 
20. června 2015
14:05

Kuriózní případ řeší policisté na Slovensku. Dvaačtyřicetiletý Ladislav z obce Nemšová v okresu Trenčín střílel ze své zbraně po lidech, kteří mu močili na plot. Policisté, kteří ho přijeli zatknout, mu pak zlomili obě ruce.

Celý případ začal v květnu, kdy se Ladislav rozhodl vyřešit po svém problém s opilci z místní hospody, kteří mu po cestě domů močili na plot. Nevybral si ale zrovna nejlepší řešení. Po lidech začal totiž střílet ze své vzduchové pistole.

Policisté Ladislava proto obvinili z přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví. Když za ním přišli, odmítl spolupracovat a kladl odpor. Policisté ho proto zpacifikovali, ale přitom mu zlomili i obě ruce. "Ramena nebo ruce, nejsem si jistý. Obě dvě strany má však zlomené," řekl TV Markíza bratr Ladislava.

„Pacient utrpěl zlomeniny horních končetin s potřebou chirurgického zákroku. Jeho stav je stabilizovaný,“ potvrdila televizi Markíza mluvčí fakultní nemocnice v Trenčíně Petra Gembešová. „Při zatýkání kladl pasivní, pak aktivní odpor. Služební zákrok byl vyhodnocen jako zákonný a oprávněný,“ uvedla na obranu zásahu trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

Jiný názor má ale bezpečnostní analytik Milan Žitný. „Pokud chce policie reagovat takovýmto způsobem, měla by se zamyslet nad tím, co má vlastně ve své náplni,“ uvedl Žitný s tím, že se mu zákrok jeví jako nepřiměřený.

Video Ladislavovi zlámali policisté při zatýkání ruce. - TV Markíza
Video se připravuje ...

 

j.p.toman ( 29. října 2016 09:17 )

Udělali dobře.

kuromrd ( 20. června 2015 17:47 )

třeba už je to stará dě vka

mrdlafka ( 20. června 2015 17:46 )

no vidíš a stejně jim ženský ty vocasy kouří a ani jim to moc nevadí, jen jestli ty abv nejsi na holky,

kuromrd ( 20. června 2015 17:42 )

taky u toho tak hlasitě pr dí?

abvydavatelstvi ( 20. června 2015 17:17 )

Opili chlapi jsou šílené prasata .... těm je úplně jedno kde se vycuraji .... a celkově je jedno kde curaji i když nejsou opili.... Když to na ně přijde tak si stoupnou kdekoliv a curaji .... Viděla jsem chlapa jak se vychcal ve vlaku v kupé.. myslel si že je na WC.... dobytek.. Takovým by měli policajti lámat ruce.... ne těm co chrání svůj majetek... myslím si že policajti budou platit jak mourovati... jinak chcanky od opilcu děsně smrdí .....!!!!

Zobrazit celou diskusi