Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Děsivý útok uprchlíků: Vrhali se na slovenský kamion!

Uprchlíci se ve Francii dostali do slovenského kamionu.
 (Autor: Nový Čas)
Autor: shp - 
20. června 2015
05:17

Projíždějící kamion je jejich cestou za svobodou, vzali ho proto útokem. Uprchlíci, kteří se snažili dostat dovnitř přívěsu slovenského vozu, nedbali ani na své zdraví, hnala je jen touha dostat se dovnitř. V kůži řidiče by nechtěl být nikdo.

Děsivé video zachycující imigranty naskakující na jedoucí slovenský kamion poslal do redakce Nového Času čtenář. Utečenci jsou na něm vidět, jak postávají u cesty ve Francii směrem na Velkou Británii, a jakmile kolem projede slovenský kamion společnosti Geodis, vrhnou se na něj.

Některé firmy po problémech s imigranty odmítají vozit zboží do Anglie. I naši řidiči si stěžují na to, co se tam děje a bojí se jezdit,“ prohlásil mluvčí nitranské společnosti Geodis Peter Gabalec.

Jak video ukazuje, některým uprchlíkům se do přívěsu skutečně podařilo vniknout. Zda se však nakonec dostali na ostrovní království, není jasné. Podobné útoky jsou čím dál tím častější. Jeden takový popsal i český kamioňák Martin, viz odkaz níže.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

koko61 ( 23. června 2015 00:31 )

My si nevíme rady s cikánama, a tohle bude pro nás hračka? Zlatí cikáni. Je potřeba potápět, věšet a střílet. Přijeli sem dělat jenom bordel. Tohle stejně vyřeší jenom válka a my se toho dočkáme a nebude to dlouho trvat.

jarunkapd ( 22. června 2015 10:12 )

rovnou z a s t ř e l i t

steelheart ( 20. června 2015 23:36 )

proč omezujete zveřejňování příspěvků? taky nějaká kvóta?

lobotom ( 20. června 2015 18:59 )

Bude potřeba si udělat pořádný zásoby Cyklonu B.

1pravda1 ( 20. června 2015 13:48 )

Uprchlíky by měli přidat do domů k romům, aby věděli, jak vypadá hluk, noční život, a strach o život, agresivita, nehygiena atd. Pak by nás možná pochopili.

Zobrazit celou diskusi