Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Uprchlík vypadl po 11hodinovém letu na budovu v Londýně, druhý běženec však přežil!

Uprchlík vypadl z letadla po 11hodinovém letu.
Uprchlík vypadl z letadla po 11hodinovém letu.  (Autor: profimedia.cz/Twitter)
Autor: shp - 
19. června 2015
16:31

Toužili po lepším životě a byli kvůli němu ochotní riskovat. Oba za to zaplatili. Dva uprchlíci se jako černí pasažéři vkradli na palubu letu BA0054 z Johannesburgu do Londýna. Po 11 hodinách jeden z mužů vypadl na budovu oděvní společnosti v britské metropoli. Střecha se stala jeho hrobem. Druhý muž přežil, ale bojuje o život.

Let byl dlouhý 12 875 kilometrů. Že alespoň jeden z mužů, kterému je nejspíš 24 let, přežil, je zázrak. Podle leteckého experta se přeživší uprchlík musel dostat nejspíš do zavazadlového prostoru, zatímco muž, který zemřel, se snažil cestu přežít v prostoru pro zatahující se kola letadla.

Nedokážu si představit, jak někdo mohl přežít jedenáct hodin ve výšce 10,5 kilometru a teplotě minus 50 stupňů Celsia. Nemyslím, že můžeme předpokládat, že tito dva muži byli ve stejné části letadla,“ prohlásil neletecký expert David Learmount pro Daily Mail.

Muž, který vypadl na střechu kanceláří oděvní společnosti NotOnTheHighStreet.com, se zřítil z výšky asi 450 metrů. Zda zemřel za letu, nebo při pádu, není jasné. Druhý uprchlík sice přežil, ale lékaři označili jeho stav jako kritický. V nemocnici bojuje o život.

Video  Letecké záběry na londýnskou budovu, na niž spadl z letadla uprchlík.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

tosca28 ( 20. června 2015 12:19 )

Protoze vzdycky se najde nejaky pitomec, ktery je bude litovat a to media potrebuji, aby jsme chudacky zacali litovat a multikulti bude v cajku

vlamore ( 19. června 2015 18:24 )

wfa01:...

Zobrazit celou diskusi