Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jaký byl duben 2012? Těhotná Krainová a muž bez srdce!

Autor: red - 
31. prosince 2012
22:59

Duben byl v české kotlině značně neklidný. Odboráři svou blbou náladu demonstrovali na  Václaváku, kde se sešlo sto tisíc člověků, jak zpívá Pražský výběr. Zatímco ti si stěžovali na vládní reformy, kvůli nimž mají holý zadek, jiný našinec vydražil Kupku za 55 milionů. Na toho asi zatím vládní škrty nedolehly. Fotbalový bouřlivák Řepka zase definitivně vyškrtl ze svého života manželku Renátu. Mirek Dopita pro změnu doplatil na volání divočiny.

Odboráři demonstrovali

Pražské Václavské náměstí se stalo 21. dubna svědkem největší demonstrace od listopadu 1989. Téměř sto tisíc odborářů vyjádřilo svůj nesouhlas s politikou vlády. Z davu i z úst řečníků se ozývaly výzvy po odstavení vlády od moci, zastavení reforem a uspořádání předčasných voleb. Hlasitě se demonstrovalo také proti církevním restitucím.

Odboráři kritizovali poslance Odboráři kritizovali poslance | Foto Blesk-Alan Homolka

Těhotná Simona Krainová

Simona Krainová (39) si při focení reklamních sexy snímků pořád hladila rostoucí bříško. Potvrdily se spekulace, že je těhotná. O půl roku později porodila syna Bruna. Otcem je Karel Vágner ml.

Lež roku: Napadli mě Romové!

16. dubna napadli v Břeclavi tři Romové a surově zbili patnáctiletého Petra Z. Alespoň to tvrdil napadený chlapec, který tehdy utrpěl vážné zranění a lékaři mu museli odebrat ledvinu. Tato informace v Česku málem vyvolala rasovou válku. Lidé posílali Petrovi peníze, cítili s ním. Později se ale ukázalo, že si chlapec útok vymyslel a zranění si způsobil při pádu během předvádění riskantních cviků. Lhal, protože se prý bál reakce matky.

Petr v nemocnici zhubl 8 kilo. Petr v nemocnici zhubl 8 kilo. | Blesk - Gabriela Peringerová

Dopita zahnul Agátě

Blesk přistihl 25. dubna partnera Agáty Hanychové (28), hráče amerického fotbalu Mirka Dopitu (28), při pokusu o nevěru. Nejprve si dopisoval s neznámou kráskou a pak si s ní sjednal schůzku. Když natěšený na sexuální radovánky dorazil na rande a zjistil, že jsou u toho naši reportéři, vzal nohy na ramena.

Zázrak českých lékařů: Můž žil bez srdce

Jakub s profesorem Pirkem, který unikátní operaci provedl. Jakub s profesorem Pirkem, který unikátní operaci provedl. | Blesk – Jiří Hadač

Lékaři pražského IKEM pod vedením profesora Jana Pirka vyoperovali 3. dubna hasiči Jakubu Halíkovi (37) nemocné srdce a místo něj našili dvě mechanická čerpadla. S r d c e Jakubovi zničil agresivní nádor. Zákrok trval osm a čtvrt hodiny a pro lékaře bylo nejtěžší čerpadla pracující se značně rozdílnými tlaky vyladit. „Pokud se vše bude dobře vyvíjet, mohl by v budoucnu srdce dostat při transplantaci,“ řekl profesor Jan Pirk. Jakub Halík bohužel v říjnu zemřel na selhání jater.

Nejdražší obraz

Obraz Tvar modré malíře Františka Kupky se 18. dubna vydražil za 55,75 milionu korun! Stal se nejdražším vydraženým českým dílem!

Řepka se rozvedl a ukázal dítě

Fotbalista Tomáš Řepka (38) se 3. dubna rozvedl, u soudu proti němu svědčila jeho dcera. V ten samý den Tomášova nová přítelkyně Vlaďka Erbová (31) poprvé ukázala jejich malého Markuse.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi