Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kramný už není za mřížemi v izolaci: Na cele má sedm spolubydlících

Autor: ljš - 
10. května 2017
05:00

Už téměř rok sedí Petr Kramný ve věznici Mírov a postupně si zvyká na nový režim. Z izolace, v níž ho zpočátku dozorci drželi, byl už převeden na běžnou celu a ocitl se tak ve společnosti spoluvězňů. Jak pobyt snáší, Blesku řekl předseda Spolku Šalamoun John Bok.

„Za Petrem Kramným jsme byli zatím čtyřikrát. Aktuálně už není v izolaci, je na cele pro osm lidí,“ prozradil Blesk.cz Bok.

Podle něj Kramný, který byl za vraždu manželky a dcery pravomocně odsouzen na 28 let, pobyt za mřížemi zatím psychicky v rámci možností zvládá dobře. „Ta situace, kdy na něj spoluvězni pokřikovali »Dejte nám ho sem!«, se uklidnila. Zdá se, že i oni mají o jeho případu pochybnosti,“ vysvětlil.

Veškeré naděje teď prý Kramný upíná k stížnosti, kterou bude jeho obhájkyně Jana Rejžková podávat k Ústavnímu soudu. Podobný krok přitom v úterý přinesl vytoužené propuštění jinému klientovi Šalamounu Janu Eliášovi, který byl odsouzen na 13 let za vraždu prostitutky.

Ke Kramného případu se před dvěma týdny vyjádřil Nejvyšší soud. V usnesení, které k případu vydal, se uvádí, že byla vina odsouzeného prokázaná bez jakýchkoliv rozumných pochybností, a to i přesto, že proti němu existují jen nepřímé důkazy.

Video  Rozsudek nad Kramným: Jak se tvářil on, jeho rodina a právníci? Podívejte se!  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dingous ( 11. května 2017 09:31 )

"štůček": plochá role/ masivní svitek - obchodní balení metrového textilu Jolanda kravka lynčuje Dingouse, který ještě nikdy za nic odsouzen nebyl, kravka neví, co je presumpce neviny /dle "chytré" Eivy se to ale píše "presumce", dle jiných "inteligentních" zastánců odsouzeneého vraha se to píše i "presunkce".

Jolanda ( 10. května 2017 22:21 )

Pro hlupáka Dingouse, který žere kartoun a lynčuje Kramného. Štoček - štůček - cihlička - špalíček - nekroptický materiál - materiál odebraný z při pitvě - atd.

votogo ( 10. května 2017 21:27 )

Soudní lhář Vorel, to se ti povedlo Jeden snímek vydával za 2 osoby, přestože byl na shodu snímků upozorněn, tak to vypadá přece vždycky Podle fotky vymyslel výbled na plesnivé skvrně, jenže neporovnal se vzorkem Pak dolejzá ovlivňovat soudce NS, Nevrací vzorky ani štůčky do Ostravy, už je znemožněnej dost

fakt.fakt ( 10. května 2017 20:43 )

Znalci z Ústavu soudního lékařství a toxikologie, 1. LF UK a VFN v Praze vysvětlili Gilové, že ze štůčku lze nakrájet několik set plátků. Vorel ani štůčky nepotřeboval, nové vzorky ani nekrájel, (jak je uvedeno v odůvodnění rozsudku), zbytečně mu štůčky posílali do Č, Budějovic, leda k tomu, aby je zničil, aby nebyl usvědčen jako soudní lhář

dingous ( 10. května 2017 18:03 )

mně se nejvíc líbí, jak blbka Jolanda poučuje, přitom sama ani neví,jaký je rozdíl mezi plátkem a štůčkem. Jak by asi čuměla, kdyby jí číšník předložil místo plátku masa na talíř štůček květovaného kartounu Je zajímavé,jak se právě nevzdělaná lůza zastává ušmudlaného hundajského poskoka, syna uklízečky a ožraly.

Zobrazit celou diskusi