Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Byt Kramného už má kupce! Kolik je ochotný zaplatit za byt vraha?

Autor: Karel Janeček - 
23. března 2017
05:00

Byt bude mít nového majitele! Místo, kde před vraždou žil Petr Kramný (38) s manželkou Monikou (†36) a dcerou Klárkou (†8), je zarezervováno. Už za pár týdnů se do bytu zřejmě nastěhuje nový majitel.

Byt byl v nabídce realitky jen pár dní. Jeho rychlému zamluvení pomohl zřejmě i zájem médií a solidní cena. Zástupce realitní kanceláře Ambra real group Igor Madari, která má byt na svých stránkách, potvrdil zarezervování bytu. „Byt na Tovární ulici byl zamluven a z toho důvodu již není v naší aktuální nabídce,“ prozradil realitní makléř Madari. Kdo bude novým majitelem bytu, ale nesdělil.

Zájemce zaplatí za kompletně zrekonstruovaný byt o rozloze 56 metrů čtverečních v klidné a dostupné části Karviné 450 tisíc korun. Některé obdobné nabídky jsou přitom i o několik set tisíc dražší.

„Byt je jako dělaný pro pár s jedním dítětem. Základní škola je vidět z okna. Okolo domu nevede žádná hlavní cesta a všude jsou velké dvory a hřiště,“ řekla jedna ze sousedek.

Video  Byt zavražděné Moniky Kramné je na prodej: 2+1 za 450 tisíc  - Bleskové zprávy
Video se připravuje ...

Neměl by kam jít

Kramný už podle katastru nemovitostí není majitelem ani poloviny bytu, která mu dříve patřila. Připadla rodině zavražděné Moniky jako část soudem nařízeného odškodného ve výši 1,7 milionu korun.

Odsouzený vrah stále popírá vinu a doufá, že soudy jeho případ znovu otevřou. Nebyl však propuštěn ani v minulých dnech, kdy Nejvyšší soud v Brně vynesl verdikt o jeho dovolání. Je proto velice malá šance, že se na svobodu v příštích letech podívá. Kdyby se tak stalo, stěhoval by se tedy pravděpodobně k rodičům.

Petr Kramný (38) svoji manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8) podle pravomocného rozsudku zavraždil v červenci 2013 na dovolené v Egyptě. Tragédii podle svědků předcházely žárlivé scény, které Kramný manželce dělal právě za zdmi karvinského bytu. Na stejném místě také policisté Kramného v únoru 2014 zadrželi. Za dvojnásobnou vraždu byl odsouzen na 28 let.

VŠE O PŘÍPADU PETRA KRAMNÉHO ZDE>>

pomoooc-hori ( 23. března 2017 08:54 )

Přesně, vog.hte.

jerry ( 23. března 2017 07:17 )

V tomhle případě realitka neodvedla příliš dobrou práci. Historie bytu se dala využít k výrazně zajímavějšímu obchodu.

lunatic ( 23. března 2017 06:49 )

Já bych se na místě p.Kramného již nedovolával k Nejvyššímu soudu a zůstal bych v pohodě ve věznici,kde za mě i účty za energie,atd.jsou povinni hradit daňoví poplatníci

Zobrazit celou diskusi