Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sex a odposlechy: Tajemství Kramného bytu, který je na prodej

Autor: ljš - 
27. března 2017
05:00

Věřil, že mu byt po vraždě manželky spadne do klína, nakonec se do něj už Petr Kramný v životě nepodívá. Otec zavražděné Moniky se tuto nemovitost totiž rozhodl prodat. Místo, ze kterého pochází řada usvědčujících důkazů, tak bude mít nového majitele.

Ač se tomu mnozí divili, Petr Kramný se po svém návratu z Egypta, kde byl několik měsíců držen, rozhodl vrátit do bytu, ve kterém prožil s Monikou a Klárkou řadu let. Než ho policisté v únoru následujícího roku zatkli, trávil v bytě téměř veškerý volný čas.

Údajně se v dvoupokojovém bytě často uchyloval do pokojíčku zemřelé Klárky, který odmítal vyklidit. Pouze přebral její hračky a část jich věnoval známým. Je možné, že právě odtud pochází řada důležitých odposlechů. Policisté mu je instalovali nejen v bytě, ale napíchli mu také telefon.

Zachytili tak, jak své tetě říká, „že cítí, že bude vysmátý a bude se mít dobře, že mu všechno vyšlo, i to v Egyptě“. Přitížil mu také rozhovor s jeho milenkou Šárkou L., ve kterém plival špínu na zavražděnou manželku. „Ať si Moniku vezme čert, mám sto chutí Moniku vyhrabat, protože Klárka si nezaslouží, aby s ní ležela v hrobě!“ řekl.

V bytě ale Kramný po vraždě netrávil čas jen o samotě. Navštěvovala ho tam i řada přátel, včetně kamaráda Standy, který ho později u soudu několikrát potopil. Kramný si tam ale zval i ženy, krom jeho sousedky, které dělal nemravné návrhy, tam několikrát zavítala i jeho první milenka Kateřina. „Koncem listopadu nebo začátkem prosince došlo mezi nimi poprvé k intimnímu styku, ale už dříve měl obžalovaný dvojsmyslné narážky s erotickým podtextem. Při sexu se choval normálně. K sexuálním stykům docházelo jen v bytě obžalovaného,“ zaznělo o jejich vztahu u soudu.

Možná právě tyto skutečnosti vedly otce Moniky Kramné k tomu, aby byt nepronajímal, ale rovnou prodal. Rodina tak za minulostí bude moci konečně udělat tlustou čáru. Otázkou je, zda temná minulost plná tajemství neodradí i kupující. Byt je aktuálně k mání za 450 tisíc korun, což je cena odpovídající oblasti.

Video  Rozsudek nad Kramným: Jak se tvářil on, jeho rodina a právníci? Podívejte se!  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině