Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kramný oslaví další Vánoce ve vězení: V noci se budím a myslím na holky

Autor: bop, kru - 
17. prosince 2016
05:00

Blíží se Vánoce, ale ne každý je oslaví v kruhu rodinném... Odsouzený Petr Kramný (38), který dostal za vraždu manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) osmadvacet let, bude jedním z těch, kteří je prožijí za mřížemi. Jak se těší na další nesvobodné Vánoce a co se mu honí hlavou?

V rozhovoru pro Blesk se Petr Kramný svěřil, co mu nejčastěji víří hlavou. „Myslím na holky. Mám u sebe jejich fotky,“ přiznává vdovec po Monice a otec mrtvé Klárky. Dny ve vězení se moc nemění ani před Vánoci. Na dotaz, co celé dny vlastně na cele dělá, odpověděl: „Čtu, těším se na návštěvu, která ke mně jezdí jednou za měsíc. Komunikuji s obhájkyní. Odepisuji přátelům.“

„Je to nekonečný, zlý sen. Představte si, že vás obviní a odsoudí z něčeho tak zrůdného. Navíc, když jste nic neudělal. Někdy si myslím, že je to sci-fi představa. Mně se to ale stalo,“ stýská si odsouzený vězeň.

Pro Kramného nebudou letošní Vánoce strávené za mřížemi první... Od roku 2013 navíc nemá kromě rodičů žádnou rodinu, která by svátky chtěla strávit s ním. Má ještě vůbec odsouzený vrah důvod těšit se na Štědrý den?

„Kdyby holky byly naživu a mě neprávem zavřeli za něco jiného, tak bych se na svátky za mřížemi i těšil. V dálce bych viděl to, že až mě pustí či vyhraju odvolání, tak budu s nimi,“ tvrdí Petr Kramný. 

VÍCE O PŘÍPADU KRAMNÝ ČTĚTE ZDE >>

Manželku a dceru však už nikdy neuvidí. Na dalších téměř třicet let je navíc nahradili bachaři a spoluvězni... „Teď myslím hlavně na mamku s tátou. Prošli si hrozným očistcem! Občas se v noci probudím a myslím, že jsem s holkami a vše se mi jen zdálo. Brečím…“ dodává pohnutě Kramný.

CELÝ ROZHOVOR S PETREM KRAMNÝM ČTĚTE V SOBOTNÍM BLESKU!

kristinn ( 16. ledna 2017 19:48 )

tak rada by som poznala skutočnú pravdu a mala istotu, že Kramný nie je obeť justičného omylu...

tymitaky ( 17. prosince 2016 20:38 )

Případ PK ještě žije, asi budu ten poslední, který mu popřeje šťastné a veselé.

montevideo ( 17. prosince 2016 20:19 )

Scházejí se tu staří známí, není liž pravda ?

.vog.ht ( 17. prosince 2016 19:28 )

Voghte, ty tady dneska dřepíš celý den, nejsi unavenej? Musíš se šetřit, nebo to s tebou zase třískne.

.vog.ht ( 17. prosince 2016 19:24 )

Doneslas mu brsalát a řízky s vegetou?

Zobrazit celou diskusi