Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rejžková přirovnává Večeřův případ ke Kramnému: Opět prohrála, ale je spokojená

Autor: dce - 
27. června 2016
10:29

Obhájkyně Jana Rejžková žije kauzou Kramný i při řešení jiných případů. U soudu s Jiřím Večeřem obžalovaným ze dvou vražd z roku 1995. Rejžková hájila zájmy poškozených, a přestože prohrála, s výsledkem soudu se ztotožnila a celou věc přirovnala k případu Petra Kramného...

Obhájkyně Jana Rejžková v kauze Jiřího Večeře hájila zájmy poškozených - manželky a dvou dcer zavražděného Miroslava Kovaříka. Jenže soud Večeře zprostil obžaloby s tím, že chybí přímé důkazy a ty nepřímé nebyly dostačující. 

„Z pozice obhájkyně bych řekla, že soud dospěl ke správnému rozhodnutí. Neřekl nám ovšem, že obžalovaný není vinen. Pouze se vyjádřil, že důkazy po dvaceti letech ztrácí na věrohodnosti, a s tím se musím ztotožnit,“ řekla podle deníku MF Dnes Rejžková.

„S ohledem na to, čím jsem si prošla jako obhájkyně v ostravské věci, tak se mně rozhodnutí dobře poslouchalo,“ dodala. Rejžková totiž asi zapomněla, že ve věci Petra Kramného obhajovala vraha, v případě Večeře zase oběti...

Nezapomněla ovšem doplnit, že důkazů bylo v tom případě dost a soud měl Večeře odsoudit na doživotí, čímž si během dvou vět zvládla protiřečit v tom, jak vnímá důkazní nouzi v případu.

A na závěr zvládla ještě obvinit policisty. „Policie tehdy zpackala svoji práci. Kdyby to řádně vyšetřila, tak by obžalovaný doživotí dostal.“

kudla9 ( 22. července 2016 10:08 )

Pomóóct Jjuso, oni tady vědí, kdo je mlátička a já ani nevím, že mám děcko ze zkumavky Mlátičko, ty pindo stará nadržená Slámová, už ti rodina Moniky děkuje za to, jak jsi je zneužila, aby jsi se dostala do Blesku a mohla jsi si na soudech mastit pekáč nad Kramným?

bum-bec-bum ( 21. července 2016 18:03 )

 3,14čo drž tlamu, víme, že jseš i mlátička, protože jseš sprostá čubka, která si musí ulevit, měníš nicky jak postižená svrabem.

bum-bec-bum ( 21. července 2016 18:00 )

Ču.ráčku postav se anebo do boudy a lehni. Jediná obdivovatelka Kramného je tu Jusa. Debile, kdy to pochopíš.

franta-mlaticka. ( 21. července 2016 12:10 )

jjuso, proti nepřekonatelné hlouposti obdivovatelek vraha musíš být imuní. Jejich sprosté výkřiky je jen akt naprostého zoufalství. Měj se krásně.

kudla9 ( 21. července 2016 08:44 )

bum-bala-bac:, vidíš to? už ti docvaklo, že si píšeš tady přímo se Slámovou? Franta mlátička píše "nevím jestli má Slámová dítě" Jaký jiný důkaz potřebuješ? Už je ti to jasné???

Zobrazit celou diskusi