Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Petra Kramného nezachránil ani vyděrač: Vztek a smutek. Soudem zmítaly emoce

Autor: dce - 
1. června 2016
11:34

Téměř tři roky od vraždy Klárky a Moniky je případ Petra Kramného u konce. Odvolací soud potvrdil výši trestu 28 let. Nezachránila ho ani armáda právníků, v které byl dokonce advokát odsouzený za vydírání. Soudní síň byla ve středu nabitá emocemi. Kramný jako by pochopil, že tentokrát je vše definitivní.

Vztek a smutek. Tak by se daly jednoduše shrnout dvě hlavní emoce, které ve středu zračily v obličeji odsouzeného Petra Kramného. Rozhodnutí Vrchního soudu v Olomouci je pravomocné a Kramnému zbývá pouze dovolání k Nejvyššímu soudu. Bylo ovšem vidět, že do toho velké naděje nevkládal.

Poprvé od zahájení soudních jednání loni v červnu projevil emoce. Ačkoliv při jeho výpovědi hned na začátku soudu mu kanuly po obličeji krokodýlí slzy, tentokrát byly city, které projevil opravdové. Při vyhlášení rozsudku, kdy soudce zamítl odvolání a pouze upřesnil rozsudek, zatínal čelist. Vztek a boj se sebou samým se mu odrážel i v očích.

Video  Rozsudek nad Kramným: Jak se tvářil on, jeho rodina a právníci? Podívejte se!  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Ovšem na konci celého dne už vypadal jinak. Zlomený, smutný, zoufalý. „Pan Kramný celé té věci nerozumí. Nechápe to. Už delší dobu není v psychické pohodě,“ řekla na závěr novinářům obhájkyně Jana Rejžková.

Když už byl soud oficiálně ukončen a veřejnost opouštěla místnost, měl Kramný slzy na krajíčku. Rozloučil se s matkou a stráž mu nasadila pouta. Jeho otčím soudní síň opustil spolu s veřejností, s Kramným se nerozloučil – při čtení odůvodnění ovšem vypadal stejně zoufale jako jeho nevlastní syn.

Petr Kramný byl odsouzen na 28 let do věznice se zvýšenou ostrahou za dvojnásobnou vraždu své manželky Moniky a dcery Klárky, které se dopustil na dovolené v Egyptě v roce 2013.

Video  Kramného matka po synově odsouzení: Svou rodinu miloval!  - Jan Jedlička, Etienne Bláha
Video se připravuje ...

 
08:24
1. 6. 2016

Vážení čtenáři, vítáme vás u našeho online přenosu v případu Petra Kramného. Zatím si připomeňme, co se v soudní síni odehrálo včera:

Petr Kramný u odvolacího soudu ONLINE: Rozsudek se musí zrušit, tvrdí státní zástupkyně

 
08:27
1. 6. 2016

Obhájkyně Jana Rejžková včera do soudní síně nakráčela s armádou právníků a napadla koho mohlo. Od psychologů po advokátku rodiny zavražděné Moniky Kláru Long Slámovou:

Fantasmagorie, šarlatáni a chyba soudkyně: Armáda advokátů bojovala za Kramného

Módní policistka Rejžková: Kramného obhájkyni se nelíbilo oblečení advokátky Slámové

 
08:31
1. 6. 2016

Petra Kramného u odvolacího soudu nezastupuje jen Jana Rejžková, ale také právník Josef Kapušňák, který ale nemá tu nejlepší pověst.

Kramný si najal odsouzeného právníka, advokát Kapušňák vydíral policistu

 
08:33
1. 6. 2016

Zatímco včera se před soudní síní tísnily davy lidí už desítky minut před začátkem jednání, dnes je jich na chodbě o poznání méně.

 
08:42
1. 6. 2016

Všichni advokáti Petra Kramného už jsou na místě. Dnes ale bude vše především na soudci Václavu Čapkovi, který vynese svůj verdikt.

 
08:46
1. 6. 2016

Před soudní síň právě dorazila také matka Petra Kramného a vítá se se skupinou kolem obhájkyně Rejžkové. Její manžel zatím na místě není.

 
08:49
1. 6. 2016

Advokátka Jana Rejžková, která si včera zahrála na módní policistku, když nevybíravě zkritizovala oblečení Kláry Long Slámové, dnes přišla v černém kostýmku a v botách na vysokých podpatcích.

Kompletní online

Rozsudek, milenka, ONLINE... Vše o případu Petr Kramný najdete ZDE>>

bublinaja ( 2. června 2016 05:34 )

Pěkně na sobě ve vazbě zapracoval, jenže místo ženských si ho vychutnají mukli...Tak to ti trochu nevyšlo

honzik88 ( 1. června 2016 22:12 )

Poznáváš?  

noramm ( 1. června 2016 21:12 )

Hezký večer to přeji.

noramm ( 1. června 2016 21:01 )

Díky.

pomooooc-hori ( 1. června 2016 20:51 )

Vždyť ty nic lepšího než místní pindání neznáš

Zobrazit celou diskusi