Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co odhalila první strana rozsudku nad Petrem Kramným: Vraždil kvůli nedostatku sexu!

Autor: Jiří Krušina - 
7. března 2016
09:48

Tvrdý a nekompromisní. Takový je rozsudek, který v písemné formě vypracovala soudkyně Renata Gilová v případu Petra Kramného (37). Už na první stránce popisuje jeho frustraci a strach z nevěry! Rozsudek už má státní zástupce i obhájkyně Kramného.

Čtyři dny už čte rozsudek advokátka Kramného Jana Rejžková. Dnes ho poprvé otevře státní zástupce Vít Legerský, který měl minulý týden dovolenou. Zatímco státní zástupce má čas do pátku zvážit možnost odvolání, Rejžková musí písemně odůvodnit, proč se Kramný odvolal proti 28 letům hned u soudu.

V rozsudku se soudkyně na první stránce pod „je vinen“ vrací do roku 2013. Píše se tu: „... že nejpozději od jarních měsíců 2013, kdy si v manželství s Monikou Kramnou – ve vztahu, k níž se u něj zjevně prosazovaly rysy závislé poruchy osobnosti, potřeba blízké vazby a jistoty, a jejíž přízeň si vynucoval až latentní agresí,“ stojí v rozsudku. Senát v rozsudku tvrdí, že si chtěl Petr Kramný vydobýt u Moniky pocit vděčnosti.

„Snahou o maximální materiální zabezpečení potřeb, snahou o vyvolání pocitu její vděčnosti, jakož i snahou o přizpůsobení se a podřízení se, aby tak předešel jejímu odmítání, jeho opuštění a znehodnocení,“ napsala Gilová.

Kramný si podle soudkyně uvědomoval prohlubující se odcizování manželky. „Ta mimo jiné před časem stráveným s ním upřednostňovala komunikaci s jinými osobami přes sociální sítě,“ je dále v rozsudku.

Kramný podle soudkyně z toho tušil nevěru. „Nereflektovala jeho citové projevy a odmítala intimní kontakt, což v něm utvrzovalo podezření na její mimomanželský poměr,“ tvrdí Gilová. A právě proto Petr Kramný podle rozsudku v Egyptě zavraždil elektřinou manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8).

truchliicii.petr.k. ( 12. března 2016 09:11 )

 kramny si tedka pochvaluje analni sex

kudla9 ( 9. března 2016 09:53 )

Paní soudkyně Gilová o sobě tímto rozsudkem řekla víc, než původně chtěla. To ona trpí nedostatkem sexu tak moc, že je schopna i vraždit. Jenže ona má výhodu v tom, že se vyřádí v soudní síni a tam popravuje lidi.

nadaja ( 8. března 2016 21:03 )

Tak proto mě stíhá hadaja?

nadaja ( 8. března 2016 21:01 )

Vrahem bude. Obsah 1. listu je ale směšný

cantre ( 8. března 2016 19:38 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace : http://dampres.blogspot.cz/

Zobrazit celou diskusi