Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Komplikace žalobce v případu Kramný! Stihne odvolání?

Autor: et, vet - 
6. března 2016
05:00

Státní zástupce Vít Legerský se na rozdíl od Petra Kramného přímo u soudu proti rozsudku neodvolal a ponechal si lhůtu na rozmyšlenou. Pokud se rozhodl žádat pro Kramného ještě vyšší trest, například doživotí, pak i jemu běží osm dní k odvolání. Podle informací Blesku má však dovolenou. Předal případ některému z kolegů?

„Není důvod měnit státního zástupce, magistr Legerský měl dovolenou pouze tento týden. Od pondělí se jako dozorující státní zástupce bude případu věnovat sám,“ uvedla státní zástupkyně Zlatuše Andělová.

Jestliže se odvolá jen Petr Kramný a státní zástupce ne, pak může obžalovaný u odvolacího soudu dostat přinejhorším trest stejný nebo nižší. S přísnějším verdiktem by již neodešel. Už dříve ale Vít Legerský v rozhovoru pro Blesk řekl, že o odvolání uvažuje.

Písemné odůvodnění rozsudku soud většinou odesílá ve lhůtě 30 dnů ode dne jeho vyhlášení. Předseda soudu je ale oprávněn tuto lhůtu prodloužit až o dalších 60 dnů.

Rytzbhll ( 6. března 2016 16:52 )

NESER, NAPÍŠU NÁZOR ZA SEBE A U VŠECH ČLÁNKŮ, UŽ ZA MĚ TY HOVADO PÍŠEŠ CELÝ ODPOLEDNE. VYPÍNÁM SE, DÁL ODMNE NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKDE NENÍ. POŘÁD STAVĚT REGISTRACE PRO TAKOVOU SVINI JAKO TY.

Rytzbhll ( 6. března 2016 16:19 )

Pokud neklonuje ADMIN, tak někdo z vás, jdu jim zkusmo napsat. Mě už má hajzl taky. Paka ani si tu neumí zjednat pořádek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rytzbhll ( 6. března 2016 16:01 )

Zase klonuješ pod politikou? Estébáku.

verka1 ( 6. března 2016 15:11 )

tento případ půjde k Evr. soudu, Kramný bude znám a možná už je znám v celém světě. Kam se hrabe Klaus s perem

bestdrink ( 6. března 2016 15:02 )

Kašlete na hádky. Rozdávám potápěčův příspěvek!! potapec:Nechápu 64% oblíbenosti prezidenta, tady ho všichni nesnesete jako u diskuzí u Fica. (06. 03. 2016 13:54) reagovat potapec:Baba Jaga Alfred Antisudruh • nehádž všetkých dôchodcov do jedného vreca!!! Tých pár dementných babičiek čo omdlievajú z karafiátu na MDŽ a volia Frcka to sú všetci dôchodcovia? Bol by si prekvapený, koľko dôchodcov Fico doslova rozčertil tým 1,90 eurom. Uvedom si jedno. Strana Smer je strana s veľkým počtom členov, obrovským počtom ľudí, ktorí sa v spolupráci so stranou Smer za 10 rokov nabalili, každý z nich má rodinu - tí hlavne dali hlasy Smeru. No a s cigánmi máš pravdu. Ani za jednej pravicovej vlády sa cigánom nestavali domy zadarmo v takom rozsahu, ako práve počas vlády Smeru, nikdy sa cigánom nedávali pozemky za 1 euro a to nehovorím o ďalších tichých vymoženostiach pre túto komunitu. Voliči smeru ?....pochopiteľné - dôchodcovia, cigáni a hydrocefalusovia.....cesta hzdsno, bohužiaľ, pravda je taká, že Fico robil "výjazdy" hlavne do dedín, kde bol starosta smerák a práve tam smerovali aj naše dane. A keď starosta vychválil Fica, koľko im "nadelil" pred dedkami a babkami ktorí pomaly ani televízor nepočujú a nedovidia ani na koniec no

Zobrazit celou diskusi