Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odsouzený Petr Kramný: V mou nevinu věří i má psycholožka

Autor: dce - 
30. ledna 2016
10:00

Petr Kramný byl před více než dvěma týdny odsouzen okresním soudem v Ostravě na 28 let za vraždu své dcery a manželky na dovolené v Egyptě. Ale stále se ohání svou nevinou. V rozhovoru pro týdeník Reflex Kramný navíc prozradil, že výrok soudu nechápe ani jeho vězeňská psycholožka.

„Nic jsem neudělal, nikoho jsem nezabil!“ hájí se pořád dokola Petr Kramný, kterého začátkem ledna poslal soud v Ostravě na 28 let do vězení. „Nenašel odvahu zabít sebe sama, začal vymýšlet příběh. Odsuzuje se na 28 let do vězení se zvýšenou ostrahou. Erichovi Nicejovi zaplatí 4 miliony a 18 tisíc, Radmilovi 2 miliony a 270 tisíc, Martinovi 2 miliony a 200 tisíc,“ četla soudkyně z rozsudku.

Petr Kramný se na místě odvolal a tak ho čeká další soudní maraton. Co bude na jeho konci, je ve hvězdách. Kramný ale stále věří, že mu odvolání zajistí svobodu, jak totiž stále tvrdí – je nevinný!

Podle Kramného si to myslí i jeho psycholožka Lenka Hrbáčková. „Chodím jednou týdně k vězeňské psycholožce, paní Lence. A ona sama mi říkala, že nechápe, jak to s tou pojišťovnou převrátili,“ řekl Kramný v rozhovoru pro týdeník Reflex.

Kauza Kramný od začátku až do konce – příběhy, rozhovory i online záznamy ze soudu si můžete přečíst zde >>>>

„Podle ní, jako podle odborníka, právě kdybych něco udělal, tak bych tam nevolal. Říká, že jsem se vůbec nechoval divně, protože každý jsme jiný a já jsem pak fungoval, jak to řekla…, jako setrvačností nebo jako robot, prostě jsem fungoval v nějakém režimu automaticky,“ vysvětloval.

Lenka Hrbáčková mluvila v září i u soudu. Ovšem ani slovem nenaznačovala, že by jeho chování po smrti dvou nejbližších osob bylo normální.

„Chtěl být ujištěn, že pokud nic nespáchal, nemůže být odsouzen. Plus minus to bylo hlavní náplní našich hovorů. Destruktivní myšlenky pan Kramný neměl ani na začátku, ani později. Nic takového se neobjevilo a ani ostatní zaměstnanci si toho nevšimli,“ tvrdila u soudu psycholožka.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

maledivy2016 ( 23. září 2016 16:02 )

NIKDY,podtrhuji NIKDY není takto obviněny nevinný,to by si na triko nikdo nevzal,tak už se kramnomilci smiřte s tím,že vraždil a nevyšlo mu to..Jen skutečny pitomec a zabedněnec mu muže věřit a to naštěstí policie ani soudy nejsou..!!Vraždil ,tak sedí a hotovo.

joldh ( 1. února 2016 18:00 )

Pokud se neodvolal stát. zástupce, tak trest zvýšit nelze. Jasně, že je vrah!

joldh ( 1. února 2016 17:58 )

Ale ať má strach!!! Ať si to užije! Tam jsou třeba vězňové, kteří někoho zabili ve rvačce, zmrzačili, tak apod. Jsou to sice také howada ale Kramní to nejsou. Umíte si představit, jak vraždil Klárku? A pokud nějaký bum-bác (nebo jak se jmenuje) bude tvrdit, že nikdo neví co se tam stalo, tak tady je oficiální soudní verze, kterou je třeba respektovat. Pakliže ji respektovat nechci, tak rovnou mohu soudy zrušit a vyhlásit, komu se chce vraždit, ať si poslouží!

kamilka10 ( 31. ledna 2016 12:32 )

Hlavne,že v odposluchoch pre jeho tetu Vlastu hovoril,že...mu všetko vyšlo,hlavne v Egypte a že teď bude vysmátej on.....spravodlivosť ho dobehla,spoliehal sa na to,že nie sú dôkazy a on si ich vyrábal sám na seba...Usvedčoval sa z vraždy sám cez svojich blízkych a kamarátov....Nech sa smeje ďalej...

rumungro ( 30. ledna 2016 21:38 )

Někdo tady schválně opomíjí fakt,že je konstatovany jenom to,co řekl vrah.Jinak,časty návštěvy u psych. nejspíš znamenají,že je na krizovým oddílu,který je pro ty,kteří mají strach z ostatních vězňů!

Zobrazit celou diskusi