Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Za Kramným byla po rozsudku psycholožka, prozradila Rejžková

Autor: ljš - 
14. ledna 2016
14:13

Přestože Petr Kramný v soudní síni při vynesení rozsudku neprojevoval takřka žádné emoce, bezprostředně po návratu na celu se mohl ze své frustrace vypovídat. Obhájkyně Jana Rejžková prozradila, že mu věznice objednala psycholožku.

Už týden sedí Petr Kramný ve vězení s vědomím, že pokud odvolací soudy nezvrátí rozsudek soudkyně Renaty Gilové, čeká ho ještě dalších 26 let za mřížemi. Tam přitom sedí už dva roky.

Rejžková i sám Kramný před rozsudkem několikrát přiznali, že osvobozující verdikt nečekají. I přesto se s ním odsouzený vyrovnává těžko. „Obecně platí, že se lidem špatně poslouchá, když je někdo vykresluje takové, jací ve skutečnosti nejsou. Samozřejmě, že není šťastný, vysmátý, happy. To rozhodně ne,“ řekla obhájkyně v rozhovoru pro TN.cz.

Prozradila ale, že se jejímu klientovi dostalo okamžité psychologické pomoci. „Já kvituju, já velmi velmi kvituju to, jak se zachovala věznice. Ihned po vynesení rozsudku měl pan Kramný zařízenou psycholožku,“ uvedla s tím, že její klient tuto možnost samozřejmě využil. „Ale on je tam v péči psycholožky po celou tu dobu, nicméně teď se ta sezení u psycholožky zintenzivnila. To je všechno, co vám můžu říct,“ dodala.

Podle ní je prvoinstanční rozsudek jen začátek. „Máme řádné a mimořádné opravné prostředky. Těmi řádnými je odvolání u prvoinstančního nebo druhoinstančního soudu. Pak nastupují mimořádné opravné prostředky – dovolání, stížnost pro porušení zákona a následně ústavní stížnost. No a pokud jsou vyčerpány všechny stupně soudů v této republice, jsou ještě soudy mimo hranice České republiky,“ vysvětlila a dodala, že už přesně ví, jak rozsudek Gilové napadne. Víc ale prozradit nechtěla.

Vynesení verdiktu nad Petrem Kramným jsme sledovali ONLINE. Připomeňte si ho ZDE››

Video Jménem republiky: Takhle zní celý verdikt nad Petrem Kramným! - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

byvalyvoliccssd4 ( 1. února 2016 09:45 )

Už jsi se udělal?

ginna15 ( 30. ledna 2016 12:09 )

KRAMNÝ TY KREATURO VRAHOUNSKÁ,TY UŽ Z KRIMU NEVYLEZEŠ!!!!!!Kramný,jseš zákeřny vrah co vyvraždil svou rodinu,ty kreaturo!!!!! Každá minuta se ti bude táhnout jako měsíc a touha po svobodě a nejzákladnějších obyčejnych věcech ti bude tak chybět,že si to hodíš,ty lidská ZRUDO!!!!!!!!!!!!!CHCÍPNI!!!!!

egyptanka ( 18. ledna 2016 21:41 )

souhlas a on ani neprotestoval.

egyptanka ( 18. ledna 2016 21:39 )

prachy jsou holt prachy.

Dzouhele ( 17. ledna 2016 12:58 )

Nedělní kafemlejni

Zobrazit celou diskusi