Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr Kramný o vztazích po smrti Moniky: Nabrečel jsem se dost, k životu patří láska

Autor: kru, venu - 
7. listopadu 2015
05:00

V rozhovoru pro Blesk se Petr Kramný rozpovídal také o svých vztazích poté, co se vrátil z Egypta. Televizní štáb ho totiž nachytal s milenkou, která později promluvila. Kramný podle všeho došel k názoru, že si vytrpěl až dost, a proto se začal otáčet za sukněmi.

Kauza Petr Kramný hýbe Českou republikou už dlouho. A stále není jasné, jak Monika a Klárka na dovolené v Egyptě zemřely. Manžel a otec Petr K. stále tvrdí, že je nezavraždil, že se otrávily.

Po smrti manželky a dcery byl dlouho držen v Egyptě, ale když se vrátil zpět do České republiky, nevypadalo to, že by nějak zvlášť truchlil. Zejména proto, že mu bylo dokázáno, že se začal stýkat s novými ženami. „Pokud jsem měl podle nějakého kodexu do vlastní smrti truchlit a s nikým se nestýkat, tak jsem se zachoval špatně," přiznal Petr K. v rozhovoru.

Podle všeho ale zhodnotil, že slz už bylo příliš a nastal čas začít hledat nové známosti. "Ale nabrečel jsem se opravdu hodně. Po všem, co se stalo, jsem našel sílu vstát a zkusit žít dál. K životu logicky patří nejen práce, ale též přátelství i láska,“ dodal.

jojone ( 9. listopadu 2015 16:23 )

tesarl, jen primitivní lůza nazývá druhé lidi primitivní lůzou, ona totiž soudí primitivně podle sebe

jojone ( 9. listopadu 2015 16:19 )

kvik.kvak, kvik.kvak, kvik.kvak ... bláboíš ale ze šoku se dostal - přece brečel hned poté, co se lidi na diskuzi divili, že nebrečí před kamerou v Egyptě s kapesníčkem ... pamatuješ ?

sabina20 ( 9. listopadu 2015 08:16 )

Spíše ses dost nasmál zkurvysyne!

franta-mlaticka. ( 8. listopadu 2015 18:41 )

 kramný je sprostý vrah a jen děv.ky jako je letenská mu budou řvát do ucha čurá.ku. Odpad společnosti.

kvik.kvak. ( 7. listopadu 2015 18:53 )

A tys viděla nkdy depresivního člověk brečet? Když máš deprese nedostaneš ani jednu kapku ze sebe. To samé platí po šoku a ten stav může trvat i rok. Hńupe.

Zobrazit celou diskusi