Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

33 minut a konec! Přísná soudkyně Gilová poslala Petra Kramného zpátky do cely

Autor: ljš, dce - 
6. listopadu 2015
10:20

Jeden den ubíjející desetihodinový maraton a pak rychlý konec! Proces s Petrem Kramným je zkrátka jako na houpačce. Ať už jde o délku líčení nebo jeho naděje.

Ty byly před začátkem čtvrtečního jednání na bodu mrazu. Pak ale před soud předstoupil soudní znalec Radek Matlach, který napadl jak tvrzení obžaloby o tom, že Monika s Klárkou neměly průjem a nezvracely, tak elektřinu jako příčinu smrti. Podle něj je daleko pravděpodobnější, že obě zemřely na syndrom toxického šoku. V tu chvíli byl pochopitelně Petr Kramný na koni.

Slovo si pak ale znovu vzala doktorka Margarita Smatanová, která vypracovávala původní posudek, a ta Matlachovy argumenty jeden po druhém za pomoci názorů dalších odborníků, které si předem připravila, rozebrala a vyvrátila. Jednání trvalo s krátkou přestávkou na oběd dlouhých deset hodin, protože soudkyně nemohla výslech znalců, kteří přijeli z daleka, odložit na následující den. 

V pátek pak soudkyně Gilová přečetla dodatek znalce z oboru elektrotechniky, ve kterém však nezaznělo vůbec nic nového. Jen znovu vytýkal svému protějšku profesoru Sokanskému, že nebyl na místě činu. Obhájkyně Jana Rejžková pak znovu žádala, aby byl předvolán egyptský patolog, to jí ale soudkyně po krátké poradě s přísedícími zamítla.

Po 33 minutách pak soudní jednání odročila, když prohlásila, že nechá vypracovat nový revizní posudek, protože znalci na svých zcela protichůdných závěrech trvají.

Rozpory znalců v otázce příčiny smrti manželky a dcery Petra Kramného během dovolené v Egyptě musí dle soudu vyhodnotit revizní znalecký posudek. Soudkyně hlavní líčení odročila. Proces proto bude pokračovat 17. a 18. prosince.

Proces jsme pro vás sledovali ONLINE ZDE››

japos22 ( 9. listopadu 2015 16:39 )

Za co se mstíš ty? Protože ty by ses měl léčit už dávno

zarazenyprd ( 7. listopadu 2015 10:30 )

http://www.dnaelektro.cz/soucastky/pasivni-soucastky/tlumivky/civky-tlumivky/?pg=1-30 http://www.ok 2kkw.com/more/ok1dxd_email.htm Už se to tu psalo - to nejsou žádné "zázračné" jedy, jejichž existenci jeden soudní "znalec" popřel, ale například látky běžně používané v zemědělství a jsou běžně dostupné. Třídí se na neškodné, nebezpečné a zvláště nebezpečné pro včely a prakticky to samé je i pro lidi. Nebezpečné látky se mohou aplikovat večer po ukončení letu včel a ukončit jejich aplikaci do 23.hodiny, aby ráno již nebyly rostliny jedovaté. Pokud dojde k otravám včel např. látkami zvláště nebezpečnými, a je třeba otravu zkoumat, musí být vzorky uhynulých včel v labotatoři do 72 hodin, jinak se jed rozloží a již ho nelze zjstit. To není můj výmysl, ale vyhláška. Takže skutečně neexistují jedy, které devátý den po smrti při pitvě již nelze prokázat, jak tvrdí ten "odborník"? Tenhle soud už není na zaražený prd, ale přímo na possrání.

aja32 ( 6. listopadu 2015 22:40 )

No hlavně je hodně divný, že když jim bylo celý den špatně, jak říkal a zvraceli, měli průjem, tak se o ně staral vzorně, byl i pro vodu. Lékaře nevolal a čekal až vychladnou.

vi3ol ( 6. listopadu 2015 18:38 )

Zapíral, že má jakékoliv zkušenosti s elektrikou.. proč?.. kdy se k tomu vyjádří jeho zaměstnavatel ??..asi mají taky máslo na hlavě, třeba neměl platné přezkoušení.. dělal snad údržbáře hajzlů??..

subrosa1976 ( 6. listopadu 2015 18:19 )

Soudkyně má informace, které vyplývají z odposlechů a z nálezů v PC atd. atd., veškeré detaily jeho chování poukazují na to, že vraždil. Žárlivost a peníze jsou nejčastější motivy vražd! Kramný není žádný chytrolín, aby se lišil od podobných žárlivců, je to uzavřený introvert, který když vybuchne, tak rovnou zavraždí. Přece stále nechcete tvrdit, že je otrávil prodavač magnetků nebo kuchař nebo delegát!!! A nikdo jiný než on s nimi pořád nebyl!!Soud musí ze zákona proběhnout včetně obhajoby a znaleckých posudků, ale on už se doznal sám nepřímo a to svým chováním. A příznivci Kramného opravdu nechápu, kde berete ten optimismus!!

Zobrazit celou diskusi