Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Petr Kramný prý posílal e-maily s výhrůžkami: Chtěl zabít soka v lásce?

Autor: dce, et - 
25. září 2015
05:00

U soudu s Petrem Kramným ve čtvrtek zaznělo jedno překvapivé tvrzení za druhým. Kramný měl dokonce svému sokovi v lásce poslat výhrůžné e-maily! Ale Ján R. to nakonec zcela popřel, prý nebyly adresovány jemu.

Po smrti manželky a dcery Petr K. (37) začal zuřivě pátrat, s kým mu byla Monika nevěrná. Když došel na stopu Jána R., měl mu po e-mailu vyhrožovat smrtí! „Když Monika umřela, tak mi bývalá přítelkyně řekla, že mi Petr vyhrožuje smrtí. Že si mě najde, zabije a že za všechno můžu já,“ vyprávěl u svědeckého pultíku.

E-maily mu však bývalka nechtěla přeposlat, že prý ať si je přečte u ní doma. To udělal. „Petr K. tam psal, že je někdo otrávil a kdo za to může, ten bude pykat. Ani v jednom e-mailu ale není, že by to vyčítal přímo jmenovitě mně,“ vysvětlil.

Komu tedy Kramný vyhrožoval? O Moničině nevěře měl podle Natana C. vědět – ten mu vše totiž prozradil. Věděl snad i o dalších avantýrách své ženy a měl na mysli jiné milence, nebo byl prostě jen tak vychytralý, že Jánovo jméno nezmínil? Ján ale tvrdil, že Kramný se ještě v Egyptě sháněl po možnosti ho kontaktovat – co mu asi chtěl?

Soud byl ve čtvrtek opět odročen, po patnácti stáních byli vyslechnuti všichni svědci, kteří byli k soudu přizváni. Vykreslili velmi jasný obraz rodiny a v mnohém byli všichni zajedno. Co z toho vyvodí soudní senát, se možná dozvíme už na konci října.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tubka.jentak.jen. ( 25. září 2015 14:19 )

Té je to jedno, tam kouří celá rodina.

zdrclamrdka ( 25. září 2015 14:16 )

a co tomu říká ta špinavá s.vině tvoje manželka?

dingous ( 25. září 2015 13:33 )

ještě že ta malá už nemůže maminku nabonzovat, viď, blbečku ubohej

smoyde ( 25. září 2015 13:31 )

Když druhé neotravuješ s klony tak kajmanuješ, to diskuzní svět nikde nezažil.

smoyde ( 25. září 2015 13:28 )

Někdo se slovenštinou odkaz dal, to vím.

Zobrazit celou diskusi