Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

To Kramný slyšet nechtěl: Monice přispíval na sex s milencem

Autor: dce - 
24. září 2015
18:04

Čtvrteční soud odhalil konečně pravdu o Moničině nevěře! Její milenec Ján přiznal, že s ní měl poměr. Zatímco Kramný za sex se svou manželkou musel zaplatit, milenec měl kompletní servis a všechno financovala Monika.

Ve čtvrtek se u soudu s Petrem Kramným konečně potvrdilo, co si všichni jen mysleli – Monika byla svému manželovi opravdu nevěrná. Prohlásil to přímo její milenec, který přiznal, že spolu měli jeden intimní styk v jistém penzionu.

Do toho ho zatáhla po předchozích neúspěšných pokusech o svádění sama Monika. Ján podle svých slov vůbec netušil, o co jí jde. "Nevím, jestli penzion byl předem zamluvený..." uvedl Ján v přípravném řízení. Monika ale podle něj věděla, kam jít – do penzionu ho zvládla i navigovat.

Jenže kdo za hotel nakonec platil? Na to se u soudu ptal i Petr Kramný. Ján tvrdil, že si to nepamatuje. Je možné, že to byla Monika – a pokoj mohla klidně zaplatit penězi, které jí Petr dal za sex!

"Po návratu z akce, když jsme byli sami, byly tam nějaké návrhy předehry, že si zahrajeme na sekretářku, já jí dám tisíc korun... bylo to v rámci předehry,“ prozradil Kramný při svém výslechu u soudu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

setroseuros ( 25. září 2015 09:57 )

to mas jak s tou fazolý. Kdyz nema doma dobry kolík tak se odplazí k sousedovi!

setroseuros ( 25. září 2015 09:36 )

kdyz mu to vadilo,dalo se rozejit normalne.jenze on se trasl o majetek o ktery se nechtel delit, co taky i hned po vrazde predvedl. Zajimalo ho to vic , nez kdo to udelal. To ostatne vi, proto ten nezajem to zjistit. A milenec by si nemel byt tak jistej , ze ta vyhruzka: ,,zabiju te ,, nepatrila jemu! PK je mazanej vsemi mastmi. Prima vyhruzka by byla dukaz! ale takhle :,,NEJSOU DUKAZY!,,jak uz jednou rekl.I tenhle jeho vyrok vsak svedci o mnohem!

eyhel ( 25. září 2015 00:04 )

http://tn.nova.cz/clanek/kauza-kramny-den-ctvrty-co-na-rodinu-prozradi-dalsi-svedci.html Plus články na pravoboku ..

smoyde ( 25. září 2015 00:00 )

Jo jo, další je v diskuzi nové článku, Dnes jich sypou jako máku. Dobrou noc.

eyhel ( 24. září 2015 23:59 )

kajmanko

Zobrazit celou diskusi