Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Poslední svědkyně obhajoby potvrdila: Petr Kramný se po smrti holek netrápil

Autor: dce - 
23. září 2015
11:32

Tatiana K., která ve středu vypovídala jako zatím poslední svědkyně obhajoby u soudu s Petrem Kramným, potvrdila slova předešlých vypovídajících – Kramný po smrti své manželky a dcery příliš citově nechřadl. Jako jediná ale tvrdí, že Monika měla potíže se zažíváním už po začátku zájezdu!

Čtrnáctý den soudu s Petrem Kramným přinesl dopoledne pravděpodobně poslední svědkyni, šlo o Tatianu K., ženu předvolanou obhajobou, která byla na dovolené v Egyptě ve stejnou dobu jako rodina Kramných. U soudu pravděpodobně stanula, aby potvrdila, že rodina se na dovolené zdála šťastná a nebyly mezi nimi žádné problémy. 

Zcela nečekaně ale prozradila, že Monika si na bolesti břicha stěžovala již dva dny před smrtí! „Jednou jsem zase mluvila s Klárkou a vnučkou a viděla jsem, že tam paní Kramná leží na lehátku, tak jsem se ptala Klárky, co mamka? A ona říkala, že ji trochu bolí bříško, ale to nebylo nic zvláštního, tak jsem tomu nepřidávala váhu.“

Svědkyně totiž uvedla, že takzvanou Faraonovou pomstou – nemocí zažívacího traktu, která postihne většinu turistů v Egyptě kvůli změně stravy a prostředí – trpělo na hotelu ze začátku víc lidí.

Jenže Tatiana K. byla, stejně jako jiní svědci, tázána i na psychické rozpoložení obžalovaného po smrti jeho dvou blízkých – tentokrát ale otázku položila obhájkyně Jana Rejžková. „No, nemůžu říct, že by byl ubitý neštěstím, ale každý člověk je jiný... nedává najevo emoce,“ odpověděla jí svědkyně. Rejžková tím opět svého klienta spíš podrazila než podpořila.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

y1xcvbnm ( 24. září 2015 08:55 )

A jak to vypadá s Nečesaným, už dlouho nebyla zmínka.

y1xcvbnm ( 24. září 2015 08:52 )

taky se divím koho to vždycky přivedou jako znalce. Už minule tam měli jednoho který ani snad nevěděl kde je a co má říkat , byl rád že udržel moč. a to neexistuje nějaký odborník ???? Hrůza .

p3p3 ( 24. září 2015 08:46 )

Ovčáček = poradce = ???????

p3p3 ( 24. září 2015 08:43 )

Já bych dokázal na poslední dvě věty odpovědět. Přetvářka? To by mohlo být to, že není vrah. Zatím mají naši policisté pouze domněnky. A včera tomu dal ten stařec, soudní znalec korunu. V Televizi řekl, že tam bylo prokazatelně 220 V, protože tam měl žehličku a svítilo tam světlo!!!!! Tak to já nejsem tak starý jako on, ale pamatuji, že na svícení stačilo 110 V, a že byly spotřebiče, které měli přepínaní (holící strojky a pod.). Takže ten posudek, pokud nebyl na místě se nedá vzít jako hodnověrný. Já bych na místě soudce nerozhodl jednoznačně. Ale protože nejsem soudce nechám to na ní protože soudce je žena. A divím se, jak může být tak dlouho ve vazbě. Policie totiž nemá žádný přímý důkaz, pouze jenom ta svá tvrzení a pochybný soudní znalecký posudek člověka, který na místě nebyl....-)

setroseuros ( 24. září 2015 06:53 )

no kdyby ji nekdo zavrazdil vnucku se snachou tak by taky bulila a neprosla by to tym , ze ,,stalo se.,, To jen Kramny s Rychlo-Kramnou jsou takovy bezcitny necity!

Zobrazit celou diskusi