Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Advokátka Petra Kramného zaútočila na policii: Vykašlali se na analýzu DNA zvratků

Autor: kaj, ljš - 
15. září 2015
19:25

Selhání systému a jedna chyba za druhou! Advokátka Petra Kramného (37) Jana Rejžková se po dvou dnech přelíčení, kdy soudem zněla „egyptská“ vyšetřovací verze případu, cítí na koni, a tak se ostře pustila do policistů.

Obhajoba trvá na správnosti „egyptské“ verze případu, která stejně jako Petr Kramný uvádí jako příčinu smrti Moniky a Klárky otravu, byť připouští, že ji nelze prokázat.

Podle Rejžkové na nevyjasněných okolnostech vraždy nesou vinu i čeští kriminalisté. „Česká policie se při vyšetřování dopustila celé řady taktických a metodických pochybení. Které bohužel pro orgány činné v trestním řízení, tedy i pro soud, již nepůjdou nikdy napravit,“ prohlásila.

Na mysli měla třeba to, proč policie nepožádala o zjištění DNA z předmětů nalezených a zajištěných v pokoji číslo 6343 egyptského hotelu Titanic Palace osudového 30. srpna 2013. „Jak chce kdokoliv z orgánů činných v trestním řízení zpochybňovat, zda tehdy Klára a Monika zvracely či nezvracely. To je fatální pochybení,“ dodala obhájkyně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

japos22 ( 18. září 2015 20:51 )

To se ti povedlo, obrázek o tobě už mám

blesk.plesk ( 18. září 2015 17:22 )

Dobrý den, předpokládám, že zde na tomto případu je viďět jak může žalobce totálně vyhořet nyní už je zcela jasné jak je v koncích protože na otázku soudkyně jestli souhlasí číst spisy egyptskych vyšetřovatelů řekl, že ne!!! asi to podle not nehrálo. To je to nejnutnější k prokázání pravdy. Ať si udělá obrázek každý sám.

milosuvadvokat ( 16. září 2015 21:54 )

ma to spravne!! Pobíhající kozel na Berounsku způsobil nehodu, zavřeli kvůli němu dálnici Kozel pobíhající po silnici vyděsil ve středu vpodvečer v Bavoryni na Berounsku řidiče, který strhl svůj vůz a ve vysoké rychlosti vyjel mimo silnici. Kozel poté utekl na dálnici D5, kterou museli policisté obousměrně uzavřít. Video zde http://www.novinky.cz/krimi/380837-pobihajici-kozel-na-berounsku-zpusobil-nehodu-zavreli-kvuli-nemu- dalnici.html

japos22 ( 16. září 2015 20:41 )

Provas o voze a debil o koze

eyhel ( 16. září 2015 14:55 )

celá tvá ségra

Zobrazit celou diskusi