Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kramný měl ve vězení mrtvici: Podle jeho matky trvalo hodinu, než mu zavolali lékaře

Autor: dce - 
3. září 2015
05:02

Jen pár dní před pokračováním soudu s Petrem Kramným jeho matka Irena Rychlá prozradila, že její syn měl ve vazbě infarkt či malou mrtvici! Navíc mělo trvat asi hodinu, než k němu byla zavolána pomoc.

Neuvěřitelnou informaci prozradila Irena Rychlá týdeníku Reflex. „Peťa měl ve vězení zdravotní problém. Možná měl malou mrtvičku nebo infarkt. Nevíme. Trvalo snad hodinu, než k němu někoho zavolali, ani ho pořádně neprohlídli a jen mu něco píchli...,“ prohlásila Rychlá.

Irena Rychlá má o svého syna strach, bojí se, jaký dopad celý proces na jejího syna může mít. Od začátku ona i její manžel Karel věří, že je Petr Kramný nevinný. Rozhodnutí je ale na soudu.

Petr Kramný je podezřelý z dvojnásobné vraždy – podle obžaloby měl zavraždit svou manželku Moniku (†36) a dceru Kláru (†8) na dovolené v Egyptě. První část soudu probíhala na přelomu června a července v Ostravě. Promluvilo zde několik svědků, kteří odhalili pozadí života rodiny Kramných.

Pozornost se ale upírala především na znalce z oboru patologie a psychologie. Lékaři jednoznačně určili za příčinu smrti zásah elektrickým proudem a zároveň vyvrátili Kramného historky o nevolnosti, průjmu a zvracení. Psycholožka pak popsala osobnost Petra Kramného jako narcistního egoistu s jen velmi malou schopností empatie. Uvedla také, že Kramný má schopnost manipulovat s lidmi.

rastasan ( 8. října 2015 13:31 )

Velmi pochybuji http://tn.nova.cz/clanek/zvrat-v-pripadu-kramny-znalci-maji-nove-zasadni-informace.html

japos22 ( 5. září 2015 23:39 )

amarize ( 4. září 2015 14:21 )

INFARKT: ohraničené místní odumření tkáně způsobené její nedokrevností "infarkt myokardu, infarkt plic". MRTVICE: náhlá ztráta vědomí způsobená prasknutím nebo uzavřením krevních cév, a tím pádem nedostatečným okysličením mozku. Takže měl vlastně co? Nebo nic?

meithl ( 3. září 2015 23:32 )

Tobě vypadl vendetto mozek i tady.

aprilia1984 ( 3. září 2015 22:53 )

ASI HO BOLÍ PUSINKA ASI HO CHYTIL ZUB

Zobrazit celou diskusi