Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Petr Kramný opět žádal o propuštění z vazby: Pustí ho zpoza mříží?

Autor: shp, et - 
19. srpna 2015
19:37

Je obžalovaný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8), které zemřely za záhadných okolností na dovolené v egyptské Hurghadě. Je v současnosti jeden z nejznámějších českých vězňů a jeho případ sleduje celé Česko. A teď Petr Kramný (37) opět žádal o propuštění z vazby. Jak to dopadlo?

Soud Ostravě rozhodoval o další žádosti na neveřejném jednání ve středu. Prozkoumal, zda trvají i nadále důvody vazby. A podle soudu jednoznačně ano. Petr Kramný tak nadále zůstává ve vazbě.

„Soud nachází novou argumentaci, že dal najevo, že nebude respektovat nařízení cizozemských orgánů, v tomto případě egyptských,“ řekla Blesk.cz Jana Rejžková o zamítnutí vazby svého klienta. Podle soudu by se Kramný stále mohl vyhýbat trestu.

Proces s údajným vrahem manželky a dcery začal na konci června. U soudu bylo pořádně dusno a došlo k několika zásadním prohlášením. Blesk.cz tehdy sledoval veškeré dění v soudní síni online.

Soud s Kramným bude pokračovat v září. Za dvojnásobnou vraždu mu hrozí až doživotí. Sám obžalovaný trvá na tom, že je nevinný a že svou ženu a dcerku miloval.

truchliicii.petr.k. ( 2. září 2015 10:41 )

muze jit tak jenom do perdole

japos22 ( 20. srpna 2015 21:54 )

tebe utratit

verka1 ( 20. srpna 2015 20:08 )

Co ten svědek Škorpík, co veřejně před soudem řekl, že Kramný v automobilce kradl. Nepravdivě vypovídal, a tak čekám co s tím soudkyně udělá?

joldh ( 20. srpna 2015 17:09 )

Ty hovádko Boží, čteš vůbec co ti píši??? Mimochodem, já mám sice také bl.bý nick ale má svoji logickou strukturu. Tvůj nick mi připomíná výkřik z 50. let, nebo neměl to být snad "Rozkrok"? To by ti sedlo!

joldh ( 20. srpna 2015 17:01 )

No to patrně ne!!! Podle mě nepřímé důkazy sedí a k odsouzení stačí. Kramný je jasný!

Zobrazit celou diskusi