Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Petr Kramný podváděl Moniku před dovolenou v Egyptě, tvrdí jeho spoluvězeň

Autor: Etienne Blaha, Saša Vetkovská - 
29. července 2015
15:05

Petr Kramný (37), souzený za vraždu manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), měl prý milenku nejen po smrti své ženy, ale už za jejího života. Prozradil to spoluvězni, který se s ním setkal ve vazbě.

Měla to být Monika, která vnesla mezi ně rozbroje, našla si milence a chtěla Petra K. opustit. Alespoň takový obraz o ní před soudem a veřejností vykreslil obžalovaný Petr K. Přiznal jen milenky po smrti Moniky.

Za mřížemi vazby ale prý mluvil jinak. Blesku se svěřil muž, který s Petrem K. seděl ve vazební cele. „Říkal, kvůli mladý k** jsem si z**dal život,“ líčil muž debatu s Petrem K. O Monice prý tvrdil, že nebyla svatá. „A proto si našel tu holku, aby jí to vrátil. Odplata,“ tlumočil slova Petra K. vězeň.

Petr K. se vyrovnává se svou situací originálním způsobem. Před svým spoluvězněm se přirovnal k nejvěhlasnějšímu odsouzenci Česka Jiřímu Kajínkovi (54). „Říkal, podívej Kajínek, taky nevinnej, taky má doživotí a nikdo ho nechce pustit,“ vzpomínal vězeň. Pak prý Petr K. začal brečet.

Dvě milenky po Egyptě

Kateřina J.

Začal u ní hledat útěchu hned po příletu z Egypta v říjnu 2013. V prosinci je načapala v polích za Karvinou televize. Matka dvou dětí začala vyžadovat vztah, což Petra K. vyděsilo. Strávili spolu Vánoce a pak byl konec.

Šárka L.

Zřejmě trochu naivní blondýnka se do Petra K. zakoukala. Napsala mu, že nabízí ženskou oporu. Netrvalo dlouho a skočili na věc. „Tahal mě za vlasy, m**ej mě, ty k**vo. Čichal ke mně, chtěl se mi udělat do pusy, dovolila jsem to,“ vypověděla do protokolu.

japos22 ( 31. července 2015 19:39 )

Soud neskončil

bum-bala-bum ( 30. července 2015 00:12 )

Nechtěl spolupracovat, protože mu víc uškodili než pomohli, tak tomu taky je a jak Bláha tak Kočárek byli zklamáni, že nemaj žrádlo, tak se si ho udělali tím, že štvou proti němu. Bulvární mafiáni, nic jiného, kéž by se jim to vrátilo.

bum-bala-bum ( 30. července 2015 00:09 )

Přesně tak, Etiene Bláha, Bleskáčů fanatik mu patrně zaplatit velmi dobře.

3dots ( 29. července 2015 23:28 )

Jasně, zindulo, když ti mozková kapacita nestačí na pochopení konkrétních připomínek, tak se zmotáš jen na blábol o lži a fanynkách. Co tam máš dál, ty bulvární papoušku?

verka1 ( 29. července 2015 20:12 )

Kolik peněz tento spoluvězeň dostal? Když má takové informace, měl by to jít říct k soudu

Zobrazit celou diskusi