Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co si myslí Češi o kauze Petra Kramného? Muži věří, že vraždil někdo třetí. Ženám vadí jeho vzhled

Autor: Jan Doležal - 
13. července 2015
11:57

Případ úmrtí Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě rozděluje Česko. Přibývá těch, kteří si myslí, že otec rodiny Petr K. (37) může za jejich smrt. Exkluzivní průzkum SANEP pro deník Blesk šokuje.

Zatímco loni bylo o vině Petra K. přesvědčeno 25,1 procent dotázaných, nyní, po 10 dnech procesu, si je jisto vinou otce už 39,5 procent Čechů!

Osloveným ženám vadí vzhled, jeho neustále dokonale nagelované vlasy a chování – časté úsměvy a žádné projevy lítosti. O vině Petra K. vesměs nepochybují.

Muži naopak přemýšlí o něčem jiném. Myslí si, že Moniku a Klárku mohl zabít elektrickým proudem někdo třetí, zatímco Petr K. spal v koupelně. Více mužů než žen si myslí, že Klárku mohla zabít Monika, která poté spáchala sebevraždu.

Chlapi také nechávají emoce stranou a přemýšlí i o tom, jaké důkazy vyšetřovatelé na obžalovaného otce rodiny shromáždili. Přes 34 procent z nich si myslí, že bez přímého důkazu být odsouzen nemůže.

Petr K., který je obviněn z vraždy manželky a dcery, je podle vašeho názoru: Petr K., který je obviněn z vraždy manželky a dcery, je podle vašeho názoru: | Infografika Blesku

Jak moc je podle vašeho názoru pravděpodobná teorie Petra K., že obě ženy zabil elektrickým proudem někdo třetí, zatímco on spal v koupelně? Jak moc je podle vašeho názoru pravděpodobná teorie Petra K., že obě ženy zabil elektrickým proudem někdo třetí, zatímco on spal v koupelně? | Infografika Blesku

Odsoudili byste Petra K. na základě toho, co zatím zaznělo u soudu, tedy včetně absence přímého důkazu? Odsoudili byste Petra K. na základě toho, co zatím zaznělo u soudu, tedy včetně absence přímého důkazu? | Infografika Blesku

kimbe ( 13. července 2015 19:02 )

zindula ty jsi blbá až za roh. Nějaká bába co si vlastní blbostí způsobila pracovní úraz si léčí v bulváru mindrák.. Trestní oznámení pro pomluvu ji možná nemine. A tebe taky ne.

slovane ( 13. července 2015 18:30 )

jirka2 ( 13. července 2015 18:27 )

Dobrá paranoia. Napřed chtěli zlikvidovat Kramného, teď už i vás.

jirka2 ( 13. července 2015 18:22 )

Otylko, klídek. Měl jsem podobné problémy a netvrdil jsem, že mne chce někdo likvidovat.

otylie.z.bolivie ( 13. července 2015 18:18 )

ok, sráči mě nenechaj psát...takhle se likvidují u nás protivlny

Zobrazit celou diskusi